Milyen egy 32 nm-es lakás?
Kibirni sok mindent lehet, csak addig nem nagyok akarja senki, amig nem muszáj.
Egyébként lehet pl. igy beosztva: egy 4x5 m-es szoba, 1 fözöfülke 3x2 m, és egy zuhanyzó 2x2 m és egy átjáró 1x2 m.
Szia!
Akinek csak a szobája 34 nm, az nem menjen egy 32 nm-es "lyukba". Ez nem cinizmus, hanem jó tanács. Sajnos sokan vannak, akiknek ez a 32 nm az "életterük". De még örülnek, hogy legalább van hol álomra hajtani a fejüket.
most vettünk egy 33 nm-es lakást, tuti beosztással. van 1 nagy szoba, az előszobából leválasztva egy kis főzősarok, és egy pici, de nagyon praktikus fürdő.
a szobában van 1 kis galéria is, szóval az alvás szeparálható. szerintem kettőnknek pont jó lesz, ameddig nincs bébi :)
12nm-es szobában nőttem fel, nekem ez inkább felüdülés :)
ha jó a beosztása a lakásnak, akkor kényelmesen el lehet benne éldegélni.
voltam már olyan lakásban, ahol csak az egyik szoba volt 40nm. na, az már kicsit sok. és még 1 előny: ha kicsi a lakás nem halmozol fel annyi lomot :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!