Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy 32 nm-es lakás?

Milyen egy 32 nm-es lakás?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki ilyen pici lakásban él? Hogy bírjátok? Hányan laktok ott? Egyáltalán elfér ott egynél több ember? Lehet hogy majd ilyen helyre kell költöznöm, de el sem tudom képzelni, jelenleg a szobám nagyobb ennél (34 nm). Szóval ki lehet bírni, vagy inkább ne menjek sehova?
2009. okt. 16. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Kibirni sok mindent lehet, csak addig nem nagyok akarja senki, amig nem muszáj.

Egyébként lehet pl. igy beosztva: egy 4x5 m-es szoba, 1 fözöfülke 3x2 m, és egy zuhanyzó 2x2 m és egy átjáró 1x2 m.

2009. okt. 16. 20:08
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Akinek csak a szobája 34 nm, az nem menjen egy 32 nm-es "lyukba". Ez nem cinizmus, hanem jó tanács. Sajnos sokan vannak, akiknek ez a 32 nm az "életterük". De még örülnek, hogy legalább van hol álomra hajtani a fejüket.

2009. okt. 16. 20:10
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Én láttam nagyon cukit ekkorában. Ügyesen is ki lehet használni a teret úgy, hogy akár még egy gyerekkel is el lehet lakni benne egy darabig. Belső építész segithet az ötletadásban, esetleg a neten is találsz ekkora jól berendezett lakásokat.
2009. okt. 16. 20:10
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

most vettünk egy 33 nm-es lakást, tuti beosztással. van 1 nagy szoba, az előszobából leválasztva egy kis főzősarok, és egy pici, de nagyon praktikus fürdő.

a szobában van 1 kis galéria is, szóval az alvás szeparálható. szerintem kettőnknek pont jó lesz, ameddig nincs bébi :)

12nm-es szobában nőttem fel, nekem ez inkább felüdülés :)

ha jó a beosztása a lakásnak, akkor kényelmesen el lehet benne éldegélni.

voltam már olyan lakásban, ahol csak az egyik szoba volt 40nm. na, az már kicsit sok. és még 1 előny: ha kicsi a lakás nem halmozol fel annyi lomot :p

2009. okt. 16. 20:14
 5/19 anonim válasza:
95%
Mi 3-an lakunk egy 30 négyzetméteres lakásban, egy pici gyerekkel. 1 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba benne a wc. Ez jutott.
2009. okt. 16. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Simán! Persze attól függ hányan vagytok, 2 főnek szerintem kezdésnek tuti! Sokan örülnének. Pláne ha önálló leszel ezáltal, akkor király!!!!!
2009. okt. 16. 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
A mi 34 négyzetméteresünk nagyon szuper volt. Volt egy jó nagy szoba, egy teljesen normális méretű konyha, wc és fürdőszoba külön, és egy jó nagy folyosó. Hat évig éltünk ott a legnagyobb boldogságban, a kicsi lányunk is oda született, és a barátaink hiába laktak nagyobb lakásba, mindig hozzánk jöttek, mert nálunk olyan jó volt lenni..
2009. okt. 16. 20:20
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
Én a kisfiammal éltem egy 36 nm-es lakásban(saját),és imádtam.1+fél szoba,ici-pici konyha,kis fürdő,átjáró.A lakás még mindig megvan(kiadtam),én pedig egy 120 nm-es házban élek az új párommal,a ma már nagy fiammal,és a közös pici babánkkal.De nagyon-nagyon jó emlékeim vannak,és jó volt kettesben ott élni...
2009. okt. 16. 20:21
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
uh, én kérek elnézést... Én azt hittem, hogy 32 nm alapterület egy panel vagy egy kisebb lakás alapterülete, max. 1 szobával vagy egy nagyon picivel. Hát majd utánanézek jobban és kihívásokat keresek , hogy ennyi nm-t még véletlenül se pazaroljak el...
2009. okt. 16. 20:25
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
A szomszédom mesélte hogy ők a szüleivel 3.an, 28nm-ben laktak.Na az durva volt azt mondta.Ugyhogy a 34nm egyedül az nem is rossz ám azt tudod ebben a jo kis világban.
2009. okt. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!