Hogy beszéljem meg a vőlegényemmel?
Figyelt kérdés
jövőhónapban megyünk nyaralni és mindenáron el akarja hívni az öccsét, meg az idegesítő barátnőjét. A sírba kergetnek... az öcsike annyira nem tud viselkedni hogy borzalom... mindenhol csak leéget, a barátnője meg sötét mint az éjszaka,nem jutok vele (és hogy őszinte legyek nem is akarok) közös nevezőre jutni. egyszerűen unszimpatikus... és a másik fele meg hogy egyik sem dolgozik, egyszer voltunk velük strandon egyfolytában jaj van egy cigid? 5 perc múlva jön a másik hogy van egy cigid? kérdés nélkül meg eszik a kajánkat, elszívják a cigimet. nem akarom megbántani a vőlegényemet hogy ezt az arcába vágom.... de nem tudom hogyan közöljem vele szépen hogy nem szeretném ha jönnének.2013. júl. 3. 13:40
11/14 A kérdező kommentje:
igen ebben csak az a bibi hogy elég rossz az otthoni körülményük, anyós,após nem dolgozik ragad minden a kosztól, és a vőlegényem így akar az öccsének segíteni hogy elhozza onnan egy kicsit ( amit meg is értek nem szoktam azt mondani hogy nem jöhet át vagy akármi) de a nyaralásomat nem azzal akarom eltölteni hogy rajtuk idegeskedjek... és igen az az egyik legzavaróbb hogy a mostani gazdasági helyzetben örülök ha ketten el tudunk menni nyaralni nemhogy még 2 embert "eltartani" 1 hétig, plusz az utazás meg egyáltalán... úgy gondolom a vőlegényem is onnan jött mégis túlélte, sőt én sem éltem jobban az alkoholista apámmal, mégis itt vagyok értem én hogy segíteni akar neki, de jóformán már sehova nem megyünk 2-esben mert mindenhova hívja az öccsét is... nagyon szemét vagyok hogy így gondolom?
2013. júl. 3. 16:39
12/14 anonim válasza:
Nem vagy nagyon szemét, de én megértem a párodat is. Minden estre tényleg mondd meg neki, hogy most kivételesen, had menjetek csak kettesben.
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. sikerült megbeszélni, ő is belátja a dolgokat ( nem én említettem ő mondta magától).
2013. júl. 3. 20:52
14/14 anonim válasza:
Nekem a párom nem a vőlegényem mégis tudja, hogy kit szeretek, vagy kit nem... Tudja nagyon jól, hogy a tesója b.nőjét ki nem állhatom, soha nem tenne olyannak ki, hogy mennyünk együtt nyaralni, és ha igen akkor is megmondanám, h NEM. Kommunikáció a kulcsa mindennek, nem a gyk-n és nem az fb-n, személyesen, otthon a kis kuckótokban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!