20 évesen fura hogy gyereket akarok?
20 éves vagyok februárban töltöm be a 21.-et. Barátom 25 éves. A densoba dolgozik,setupos. Elég jól keres. A havi 180-at mindig megkapja. Emellett kap havi 8000 kajajegyet meg 10000 ft-ot a szép kártyára. Én érettségire jártam,utána meg banki szakügyintézős okj képzést végeztem. Munkahelyem még csak diákmunkakénkt volt csak.
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Védekezünk de én már nagyon szeretnék egy babát. Szerintetek korai lenne??
Csak okulásképpen itt egy olyan kérdező, aki jó ötletnek tartotta, hogy munkahely és anyagi biztonság nélkül gyereket szül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__45..
14-es, beleolvasta, hát ennyire ostoba kérdezővel még nem nagyon találkoztam ezen az oldalon. Szegény gyerekek...
Te viszont kérdező, ennél normálisabbnak tűnsz, úgyhogy fogadd meg a jó tanácsokat, sajnos könnyű pofára esni a mai világban. Nekem most nincs munkám, úgyhogy hiába a tényleg stabil párkapcsolatom, meg a vőlegényem elég jó keresete, nem lesz még gyerekünk egy darabig, mert nem akarom, hogy esetleg miattam szenvedjen(ek) majd. Előbb munkát kell találnom.
Te ráadásul csak 20 éves vagy, bőven van még időd :)
Itt szerintem a 2 hónappal van csak baj. Én 21 vagyok, már bármelyik pillanatban érkezhet a babánk. Mi bevállaltuk. Igaz, hogy egyetemre járok még, és szeretnék még egy darabig. A férjem viszont 30 éves, jól keres, közösen döntöttünk így, mindketten szerettük volna. És 3 év, illetve házasság után történt. Lakhatásunk, támogatásunk is van.
Tehát a 2 hónapos együttlét után korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!