Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Ha a saját apátok megerőszakolna. Megölnétek,hagynátok az egészet vagy börtönbe csukatnátok,stb?!
Csak kíváncsi vagyok:)
2009. okt. 15. 22:29
11/13 anonim válasza:
Sajnos átéltem!! Nem erőszakolt meg de 6-12éves koromig molesztált !! Ma 24éves vagyok élem az életem rengeteg sebbel amit húzgálok magammal.Szólni sokáig nem metem senkinek mert féltettem anyát és a tesómékat(velük fenyegetett)14évesen védekezési formául a lelki bajaim miatt világgá kürtöltem.Sajno javarészt NEM HITTEK NEKEM!!!
Azt gondolták,hogy élénk a gyerek fantázia,aki mégis az meg inkább nem akart belekavarodni.Most ,hogy egyre több ilyen estre derül fény kezdik elhinni a dolgokat,de senki nem akar erről beszélni!
Párkapcsolatban élek,van egy pici gyerekem,dolgozom és cipelem a terheket.......
12/13 anonim válasza:
Akkor kellene meglepni egy t*könrúgással, amikor próbálkozik.
13/13 anonim válasza:
T*könrúgnám és azonnal mennék otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!