Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy költözhetnék külön?

Hogy költözhetnék külön?

Figyelt kérdés
19éves vagyok, elkezdtem az egyetemet, de már nem akarom folytatni, mert semmi értelme. Szeretnék egy szakmát, és szeretnék külön élni. Tudnátok valami ötletet adni nekem? Volt aki már igy ment külön, hogy elge lett az otthoniakból, és magától egyedül leköltözött,mindenféle segítség nélkül? Lehet e kérni valamiféle támogatást a kormánytól segítségképp? Vagy bármit?Munka mellett.
2013. júl. 2. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
semmi nem jár az államtól, dolgozol, ha kevés a pénzed gyűjtögetsz és később költözöl vagy költözöl egy kis lakásba vagy többen, közösen költöztök vagy szobát veszel ki lakás helyett
2013. júl. 2. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi segély nincs ilyenre. Dolgoz és spórolj.
2013. júl. 2. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már van munkád, tudsz felvenni esetleg kölcsönt, de addig azt sem.
2013. júl. 2. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 21 éves vagyok és elegem van az itthoniakból.

Én is egyetemre jártam,de abba hagytam mert ugyancsak semmi értelme nem volt.

Azóta dolgozgattam,spóroltam és most tervezem a költözést a páromhoz.

Ja és szeptemberben kezdek egy szakmát.Kézápoló és műkörömépítőt.tudom nem egy agysebész,de több mint a semmi.

Sok sikert kívánok! :)

ha lenne kedved erről beszélgetni,írj nyugodtan! :)

21L

2013. júl. 2. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nos, gondolj bármit az egyetemnek még mindig több értelme van, mint abbahagyni az egyetemet...

Egy csomó jól fizető és vagy kényelmes állás alapfeltétele valamilyen diploma. Sokszor már nincs is kikötve. Manapság a diploma olyan mint anno az érettségi. Én ezt nagyon átgondolnám, főleg ha már elkezdted, szakmád meg nincs. Elmehetsz gyárba dolgozni végzettség nélkül, ha szerencséd van érettségivel megcsíphetsz egy asszisztensi melót, de kb ez minden. Én befejezném az egyetemet.

2013. júl. 2. 17:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen költöztem el, egyetem mellett dolgoztam heti 30 órát, és kivettem egy szobát.
2013. júl. 2. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Rofl...Törölve.
2013. júl. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!