A párom fiatalabb korában nagyon ivott, aztán 15 évig egy csepp alkoholt sem fogyasztott, de most megint kezdi az ivást. Az ital eszélyes számára. Mit tegyek, hogyan beszéljem le az ivásról?
Egy alkoholistát akarsz lebeszélni az alkoholról.Ez olyan,mint ha egy gyereknek akarnád megmagyarázni,hogy soha többé nem ehet édességet,mert az nem jó.Mondjuk egy gyerekre még lehet hatni,a párodra már nem,felnőtt ember,kialakult személyiséggel.Te gyakorlatilag a lehetetlent akarod megpróbálni.
Nézd,én is próbálkoztam.Majd jövök én,és na bumm,majd összeszedi magát.Persze nem így történt,pluszban tönkrementem mellette idegileg és anyagilag.Szerintem ez senkinek nem hiányzik.
Valami hiányzik az életéből.
Gondolom nem azért ment hozzád hogy ne legyen szex.
Szeret, megcsalni nem akar, marad az ital...
Ha nem nagyon szereted a szexet akkor veled a szex nem is az igazi...
Tudja hogy nem élvezed? Mert ha élveznéd akkor szeretnéd a szexet s szégyenlős se lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!