Segítség! Apum csalja anyumat! Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. van egy bátyám ő dolgozik, és tanulok még. 28 éve házasok. Kutattam apu telefonjába és sms-ket olvastam és hívásokat.Tudom hogy nem volt helyes kutatni a dolgaiba de éreztem hogy van valami itt. Anyut folyamat szidja hogy sportoljon.. stb mindig csak osztja. És ez nekem rohadt szar látni. Apu Németbe dolgozik... Anyu nem tudja. De annyira sajnálom!!!2013. jún. 28. 15:06
11/12 anonim válasza:
Semmit ne tegyél,törődj bele hogy sz@r az élet sírd ki magad egyél egy csokit és legyél végre felnőtt,semmi közöd hozzá!
12/12 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy tiszteletlenség más telójában kutatni, na de mért ne lenne köze hozzá?! Ők egy család! Az apja pedig épp kissé szétzilálja azt, már mért ne tartozna ez rá is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!