Segítség! Apum csalja anyumat! Mit tegyek? Többi lent.
Sehogy! Vagyis ne szólj bele a szüleid dolgába, és legközelebb eszedbe ne jusson apukád telefonját nézegetni. (És a jövőre nézve a párodét se, ez egyáltalán nem helyes).
A szüleid felnőtt emberek, meg tudják oldani a saját maguk problémáit. Te sem szeretnéd, ha beleszólnának a te párkapcsolataidba.
SZerintem is beszélj apáddal, és vedd rá, hogy valljon. Ha nem teszi, beszélj te az édesanyáddal.
Nehogy már ne legyen köze hozzá, hogy a saját apja egy disznó...de van.
De hogy képzelted, hogy kutatsz apád telefonjában? Ha ő tette volna a tiédben, most 20 oldalon keresztül sírnád itt tele a gyakorit, hogy felnőtt vagy, és apád a telefonodat ellenőrzi... Hát légy erős: apád is felnőtt, sőt, anyád is az, ha nekik gondjaik vannak EGYMÁSSAL, azt joguk van egymás között elintézni.
Mellesleg, ha az én telefonomban kutatnál, én is ordítanék veled, pedig nem vagyok az apád... Magánélet, magántitok, rémlik valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!