Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem azt mondta, hogy...

A feleségem azt mondta, hogy egy kövér disznó vagyok. Szerintetek is igaz?

Figyelt kérdés

A feleségem azt mondta,hogy egy kövér disznó vagyok.Szerintetek is igaz?

Magasság 191-192 cm.

Súly : 108 kg

2013. jún. 27. 18:55
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
66%

Nem vagy kövér, magasságodhoz pont megfelelően oszlik el az a röpke "pár" kiló.

De amúgy a feleséged nem ép egy szépség... hogy az istenbe tudta kifogni? :S

2013. jún. 28. 08:21
 32/44 A kérdező kommentje:
:) és holo látod te itt az édesanyám? :) amugy mindenkinek köszönöm a hozzászólást,és volt egy kommentelő hogy mindenki le lett pontozva.Nos én még őt is pozitívan értékeltem.,mint mindenki mást :) várom még ha van esetleg valaki aki még kommentelne
2013. jún. 28. 11:37
 33/44 anonim ***** válasza:
74%
sztem sem vagy kövér, én pont az ilyen pasikat szeretem, jó lehet hozzádbújni :D
2013. jún. 28. 13:06
 34/44 anonim ***** válasza:
27%

ha nem,akkor tévedek

de nekem van egy olyan érzésem,hogy te tudod magadról,hogy azért kövér disznó nem vagy,csak szeretnéd ha mi lányok kicsit növelnénk az egódat......

2013. jún. 28. 13:49
 35/44 anonim válasza:
100%
Az én férjem pontosan ugyanennyi kiló és centi. Pont úgy néz ki nyaktól lefelé, mint Te! És egyáltalán nem kövér! Nagy darab, mackós, de nem löttyedt! Nekem ez bejön:)
2013. jún. 28. 15:06
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád ott áll melletted:) kis töpörödött, aszott nénike :)
2013. jún. 28. 15:55
 37/44 anonim ***** válasza:
91%

Ha nő lennél arányaiban hasonló mennyiségű plusz kilóval, már szanaszét oltottak volna, hogy igen, kövér disznó vagy....

Nem, nem vagy az, de van rajtad felesleg. Nekem speciel nem ennyi sem tetszik, de a nagytöbbség ezt a pasiknak elnézi.

2013. jún. 28. 16:30
 38/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a választ.Aranyosak vagytok .nem azért mert mellémáltatok,hanem azért mert sok sok válasz jött,és nem bunkóválaszok,hanem normális frappáns válaszok.Pussz nektek
2013. jún. 28. 21:12
 39/44 anonim ***** válasza:

drágám, megnyugtatlak, én örülnék, ha a párom csak ennyire lenne kövér disznó :)

sajnos több rajta a felesleg mint az egészséges mennyiség, de az istennek nem bírom rávenni, h figyeljen oda a mozgásra és a kajára.

2013. jún. 29. 12:13
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
azért te sem vagy piskóta! Egy csomó válaszoló leszólta a feleséged, te meg boldog vagy, mert most nem téged osztanak. ciki
2013. jún. 29. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!