Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy igazságosabb...

Szerintetek, hogy igazságosabb elosztani egy háztartásban a költségeket?

Figyelt kérdés
Ha mindenki egyenlő részt fizet, vagy ha mindenki a fizetésével arányosan fizet?

2013. jún. 27. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtudom oldani a dolgokat saját pénzből, tegye el a gyerekem, neki is gyűjteni kell. Ha rosszul állnék, akkor mondjuk a 150-et kereső tegyen bele 20-at és a 40-et kereső egyenlőre semennyit, ha keres majd többet tőle is 20. De ez csak abban az esetben ha nem tudnám ellátni őket, tehát terhe jelentenek.

Inkább a házimunka elosztását látom fontosabbnak, illetve, hogy megteremtsem nekik azt az anyagi keretet (tehát félre tudjanak tenni) hogy hitel nélkül tudjanak venni egy kisebb lakást, vagy összegyűjtsenek annyit, hogy később ne legyen pénzügyi problémájuk.

2013. jún. 27. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Én minimálbéren vagyok, párom 300 ezret keres, így én fizetem a kaját (ami 40-50) ő meg a lakbért, rezsit. 24/N
2013. jún. 27. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Férjemmel közös bankszámlánk van (én keresek többet mint ő, mielőtt megköveztek, hogy élősködök rajta) a gyerekemtől meg nem kérnék semmit sem.
2013. jún. 27. 21:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Anno mikor otthon laktam, suli mellett is dolgoztam. Addig nem kértek a szüleim semmit, amig suliba jártam. Utána havi 20e.
2013. júl. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!