Van köztetek olyan, aki rosszul érzi magát a női szerepekben?
6 Én sem értem. Vagy nem érzem. Mittudomén.
Az ismerősöm szereti ezt a füttyparádét. én rühellem. És nem értem, mit lehet ezen szeretni?
Szerintem a férfiak 90%-a is utálná ha pocakos digók utánuk fütyülnének. Ez nemeken túli probléma.
Neked nem a női léteddel van bajod, hanem a vele járó feltűnés zavar.
Egyébként én is ilyen vagyok mint Te, mindig fiúkkal barátkoztam, ezért fiús voltam, irigykedtem rájuk. Valahogy a nőktől most is tartok, de rájöttem, hogy nem lenne jó férfiként, mert akkor homárnak kéne lennem. :-D
12 Teljesen kimondtad, amit érzek, ugyanígy vagyok. Bár én nem vagyok ennyire extra fiús, csak azt szeretném, hogy ne nézzenek le ennyire alaptalanul. Néha már azon is gondolkoztam, hogy elrondítom magam, hogy csak annak az EGY embernek kelljek, akit szeretek és nem a pénztárcája miatt. De akkor meg nem tudnék tükörbe nézni, mert undorodnék magamtól.
14 Irigylem azokat a nőket, akik el tudják engedni a fülük mellett ezeket a megalázó füttyögéseket a hányingerkeltő emberek szájából. Amikor velem csinálják ezt, legszívesebben megdobnám őket kővel. Sajnos elég nagy hátrányban vagyunk mi, nők, túl sok terhet kell cipelni és mellé még le is néznek minket. Ezért nem tudok megbékélni azzal, hogy nő vagyok. Nem érzem úgy, hogy velem lenne a baj, inkább mintha egy rossz helyre születtem volna, ahol nem becsülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!