Mit csináljak? Engedjek anyáméknak?
Körülbelül egy hónappal ezelött szó volt arról h az ex barátommal kibékülünk,és ő szakít a jelenlegi a csajával. nem békültünk ki,nem hagyta ott a barátnőjét,mert fél attól h megint ugyanaz lenne mint régen... de nem is ez a lényeg.
anyám át akarja hívni h segítsen begyujtani a konvektorokat. Azért őt,mert az én szobámba szét kéne szedni a számítógépet is h hozzá lehessen férni a konvektorhoz,és ki kéne pucolni belőle a port. persze hívhatnánk gáz szerelőt is,de aki könnyebben megcsinálná de nem állunk jól anyagilag.Rohadt hideg van,már mindenki széjjel fagy,a lakásba,de hiába próbűálkozunk már 3 naoja begyujtani nem tudunk. Én viszont nem akarom h át hívják a volt barátomat,mert tök cikinek érzem h ki se békül velem de mégis minden szarért őt ugráltatjuk. Anyám meg a tesóm engem hibáztat mert minek kellett bepróbálkoznom,pedig nem is én kezdtemezt az egészet. nem nekem jutott eszembe h mi lenne ha kibékülnék. nem tudom mi legyen. Ha engedek anyáméknak,tökre nagyit égek,ha meg nem,akkor széjjel fagyunk. Csak fizukor tudnánk gáz szerelőt hívni,de hát az meg nagyon messze van, most örölünk ha a számlákat ki tudjuk fizetni
En azt ajanlom hogy inkabb kerjel penzt kolcson egy jo barattol, ha van es ha lehetseges. Tenyleg nagyon kellemetlen lenne ez igy szamodra, teljesen megertelek.
Vagy.......esetleg kerjetek meg egy szomszedot, rokonot, aki tudna segiteni.
En a helyedben mindent megtennek, hogy ne hivjak el a baratod, mert tenyleg nagyon hulye helyzet. Ha megis elhivjak, akkor en is azt tanacsolom, hogy te ebbol maradjal ki es jarj abban, hogy ne legyel otthon, mikor nalatok lesz.
Majd ird meg, mi tortent. :)
Sok sikert!
attól is parázok h mi van ha nemet mond,akkor is engem fognak itthon hibáztatni. Hogyha nem próbálkozok be akkor most átjönne és segítene. Meg mi van ha uttána a barátnője nekem ir h minek ugráltatjuk minen hülyeségért a volt barátomat. Biztos h nem anyámnak fog irni,hiába maradok i ebből az egészből. Hülye helyzet nagyon. Nem tudom mit kéne csinálnom. Engedni az itthoniaknak,vagy ki állni az igazamért h nem akarok találkozni vele,més meg akarok vele szakítani minden kapcsolatot.
sajnos kölcsön kérni nem tudunk,a szomszédok meg elég furik,meg öregek,nem igazán akarnának segíteni,igyis minden baromságért minket cseszegetnek.
Ne nyavalyogj!
Anyukád kérje meg a volt barátodat,hogy menjen segíteni.Azt úgyis le kell beszélniük,mikor menjen,hogy valaki be tudja engedni.te arra szépen elpályázol.
Ha barinő ír,válaszolsz,hogy ehhez neked semmi közöd.A barátod meg ha nem akar úgyse megy.Ezt meg megmondhatod anyunak.(Esetleg előre írsz barinőnek,hogy nyugodtan kísérje el a barátot szerelni,Te nem leszel otthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!