Mit tennétek, ha a párotok egy napon közölné, hogy gyógyíthatatlan beteg és csak pár hónapja van hátra?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 20:58
11/13 anonim válasza:
nekem nem lenne szívem szülni... hogy abban a tudatban menjen el, hogy kettőnket hagy itt...
12/13 anonim válasza:
Keresnék gyógyírt,olyan nincs hogy nincs.
(van a családban olyan,akinek ország 3 legjobb kórházában mondták,hogy max 3 hónapja van...ráment a család minden tartaléka,háza,kocsija,mire minden alternativ gyógymód közül megtalálták mi használ,de eltelt 7 év már,és él és virul,az orvosok pedig széttárt karral csodálkoztak,hogy de már papirforma szerint nem élhetne)
13/13 anonim válasza:
A páromnak nem az lenne rosszabb, hogy kettőnket hagyna itt, hanem az, hogy itt hagy engem egyedül.
Azért lenne jó egy kisbaba, mert akkor maradna nekem valami Belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!