Legjobb megoldás, ha ex keres még?
Sok év után sokadszorra hagyott el az exem tavaly. Teljesen padlóra küldott, átmenetileg gyógyszeres segítségre is szükségem volt. Tudtam, hogy nem fog akarni végleg kilépni az életemből. Időről-időre írt, aztán tíz hónap után lett valakim, ami kiborította - neki persze folyamtosan lehetett.
És ír, ír, ír. Sosem válaszolok, de nyomaszt. Volt, hogy a randim előtt, és olyankor mintha kő ülne a gyomromba. Nem akarok tőle semmit már.
A mostani kapcsolatomat nem akarom azzal terhelni, hogy mindig elmondom, de rámül a dolog.
Már megírtam exnek, hogy mást szeretek és engedjen el... Nincs más megoldás, mint a hallgatás?...
Jaj, de jó volt kiírni magamból...
Mármint én számoljak be? Nem akarom látni :-(.
Elég nehéz gyerekkora volt, sok terhet cipel, és megfeszültem, hogy segítsek, de nem hagyta. Megnyomorított engem is. Beláttam, hogy nem tehetek semmit. De ha rá gondolok, inkább úgy, mint anya a gyermekére. Aggódom miatta.
DE: nem viselnék el többé olyasmit egy férfitól sem mint tőle. Betegség, rossz gyerekkor ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!