Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy három tagú család havonta...

Egy három tagú család havonta mennyi pénzből él?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Mert ki ne szeretne egy gyereket, elvégre ez az élet értelme, nélküle üresnek érezném magam és akkor tényleg nem látnám értelmét mindennap felkelni és kűzdeni. Ezt kérlek ne vesd a szememre.
2013. jún. 22. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

És azért, mert neked viszketett, szültél egy gyereket gyakorlatilag nyomorba, megfosztva normális lehetőségektől, arra ítélve, hogy tinikorától kezdve megküzdhessen minden apróságért (pénzügyileg, pl. hogy egyetemre mehessen), ami másoknak alapvető, hogy félig éhezve és egészségtelenül nőjön fel, mert nem jut kajára, maximum zsíroskenyér. Gratulálok...

Egyébként a kérdésre válaszolván: albérleti díjjal együtt olyan 250-ből már meg lehet élni luxusok nélkül, normálisan, nem nélkülözve.

2013. jún. 22. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Számunkra jelenleg is a gyerek az első nem más. Neki javarészt megvan mindene, amit lehet inkább magunkon spórolunk. Utánaszámolva, ha eladjuk az autót lesz egy kis + pénzünk és havonta is 25-30 ezer forinttal több marad a kasszában, amit javarészt étkezésre fogunk költeni, mert igazad van, jelenleg tényleg nem túl egészséges a táplálkozásunk.
2013. jún. 22. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Engem is két minimálbéres vállalt, és köszi, örülök, hogy élhetek (irónia nélkül)...Az anyagaik voltak mindig is a legkisebb problémáink (bár persze ez sem volt elhanyagolható, de ezzel még megküzdtünk volna).
2013. jún. 22. 20:16
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 12-es válaszoló. Lehet, hogy a minimálbéres válaszoló kevesebb pénzre szülte a gyerekét mint te, de legalább jó modorra és a többi ember tiszteletére meg tudja tanítani a gyermekét, veled ellentétben. A bicskanyitogató stílusod ellenére a kedves anyuka harag nélkül és kulturáltan válaszolt. Tanulhatnál tőle.
2013. jún. 22. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Ezt nem lehet behatárolni. Hol éltek, mennyit esztek. tv,net egyéb szolgáltatások?

Gyereknek iskolába mennyi dolog kell, kell e medence az udvarban,vagy légkondi.

Meglehet élni szerintem úgy 200 ezerből,de van ahol 500ezer is kevés. Valahol meg 50ezerből is.

2013. jún. 22. 22:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi 17-180 ezerből alig jövünk ki,2 éves a fiunk,örökölt lakás,nincs hitelünk,van autónk,persze most nagyon neki állok dolgozni,hogy nyár végére az anyagiakkal már ne legyen gond.
2013. jún. 23. 09:22
 18/19 anonim ***** válasza:

lemaradt: jelenleg kijövünk csak jön mindig valami váratlan,és a kocsi a munkámhoz elengedhetetlen

Rezsi 60eFt

Élelmiszer,háztartás 40-50Eft

Fiunkra(bölcsi ebéd,még éjjelre pelus,egyéb) Kb havi 20-30ezer

Kocsi havi 10eFt

Egyéb kiadás kb 10-20eFt

ha épp nincs semmi váratlan akkor félre is tudunk tenni 20-30ezret

2013. jún. 23. 09:27
 19/19 anonim válasza:
63%

Kedves Okoskodó 12-es!

Mekkora egy sutyerák paraszt vagy. Nem attól lesz boldog egy gyerek hogy minden szarja meg van a mire nincs is szüksége. Én se gazadag családba születtem, mégis sokkal boldogabb gyerekkorom volt mint annak akinek minden játéka megvolt. Tudnilik a gazdagok sokszor a játékokkal veszik le a "terhet" a saját vállukról hogy foglalkozni kelljen a gyerekkel. Nekem nem volt sok játékom viszont szerető szüleim voltak, míg a gazdag ismerősmnek sok játéka volt, de mindig irigykedett hogy milyen szüleim vannak. Ennyi! Nem nyomorba szülte. Jól tette ha megszülte én is megszültem volna. Sőt szültem is a szüleimhez na és? TE P@araszt!

2015. máj. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!