Egy három tagú család havonta mennyi pénzből él?
És azért, mert neked viszketett, szültél egy gyereket gyakorlatilag nyomorba, megfosztva normális lehetőségektől, arra ítélve, hogy tinikorától kezdve megküzdhessen minden apróságért (pénzügyileg, pl. hogy egyetemre mehessen), ami másoknak alapvető, hogy félig éhezve és egészségtelenül nőjön fel, mert nem jut kajára, maximum zsíroskenyér. Gratulálok...
Egyébként a kérdésre válaszolván: albérleti díjjal együtt olyan 250-ből már meg lehet élni luxusok nélkül, normálisan, nem nélkülözve.
Ezt nem lehet behatárolni. Hol éltek, mennyit esztek. tv,net egyéb szolgáltatások?
Gyereknek iskolába mennyi dolog kell, kell e medence az udvarban,vagy légkondi.
Meglehet élni szerintem úgy 200 ezerből,de van ahol 500ezer is kevés. Valahol meg 50ezerből is.
lemaradt: jelenleg kijövünk csak jön mindig valami váratlan,és a kocsi a munkámhoz elengedhetetlen
Rezsi 60eFt
Élelmiszer,háztartás 40-50Eft
Fiunkra(bölcsi ebéd,még éjjelre pelus,egyéb) Kb havi 20-30ezer
Kocsi havi 10eFt
Egyéb kiadás kb 10-20eFt
ha épp nincs semmi váratlan akkor félre is tudunk tenni 20-30ezret
Kedves Okoskodó 12-es!
Mekkora egy sutyerák paraszt vagy. Nem attól lesz boldog egy gyerek hogy minden szarja meg van a mire nincs is szüksége. Én se gazadag családba születtem, mégis sokkal boldogabb gyerekkorom volt mint annak akinek minden játéka megvolt. Tudnilik a gazdagok sokszor a játékokkal veszik le a "terhet" a saját vállukról hogy foglalkozni kelljen a gyerekkel. Nekem nem volt sok játékom viszont szerető szüleim voltak, míg a gazdag ismerősmnek sok játéka volt, de mindig irigykedett hogy milyen szüleim vannak. Ennyi! Nem nyomorba szülte. Jól tette ha megszülte én is megszültem volna. Sőt szültem is a szüleimhez na és? TE P@araszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!