Felhalmozódó mosnivaló, vasalnivaló: csak nálunk állandó probléma?
Nálunk állandóan halmokban áll a mosnivaló, a szennyes MINDIG tele van, és mellé is tornyozzuk a kupacokat... Aztán vasalni sincs senkinek ideje, én csinálnám, mert élvezem, de fél óra, míg kivasalok egy inget. A mosást is megcsinálnám, de anyu nem engedi, hogy beindítsam a gépet... Pedig teregetni is szeretek.
Nálatok nincs ilyen probléma?
17L
"Szerinted a szeretet és a család életidegen, és azoknál kevésbé életidegen a gyilkosság és az emberkínzás? És ami nem természetes, az nem létezik."
basszus, vedd már észre, hogy olyan dolgokban "nem értesz velem egyet" amikről én soha, semelyik kommentemben, semmilyen formában nem írtam! nem írtam soha se gyilkosságról, se kínzásról, se semmi ilyesmiről! ki a fene mondta, hogy a szeretet életidegen?! minden "mondatom" amire rácáfolsz, csak te adod a "számba", én sose mondtam ezeket! sose mondtam, hogy nincsenek a világon milliószor rosszabb dolgok a szóban forgó kérdésnél. hogy ne léteznének, tudom. próbálom úgy leírni, hogy te is megértsd: nem szeretem a halat. a pacalpörköltet viszont még a halnál is sokkal jobban utálom. de ettől még a halat ugyanúgy nem szeretem. ez így érthető?
ezt a mi természetes meg mi nem dolgot meg hagyjuk már, nem veszed észre, hogy a melegek gyermekvállalása még a te "természet"-definíciódba se fér bele? hiszen, ha abból indulunk ki hogy minden természetes amit képesek vagyunk megcsinálni, akkor mondd már meg nekem légyszíves hogy mikor jutott oda a tudomány hogy két férfinak gyereke születhessen...
Szennyes: amint tele, kimossátok. Ilyen egyszerű... ki nem fossa le, anyád megengedi-e? Indítsd be, aztán közöld vele, hogy ahányszor lusta megcsinálni, így fogsz tenni.
Vasalás: vasalni csak az élére vasalt nadrágokat, kosztümszoknyákat, blézereket, öltönyöket, ingeket, blúzokat kell. Sok családban tök feleslegesen vasalgatják a farmerokat, pólókat, pulóvereket is, mert 50 éve még szokás volt, hiszen más anyagból készültek. Az ilyen ruhadarabokat elég egyszerűen megrázni teregetés előtt, jól kinyújtva kiteregetni, és végigsimítani rajta kézzel majd szép egyenesen elpakolni őket.
9-es! Milyen jó, hogy ennyit segítesz. Okos anyukád, mert az életre nevel, és nem kényeztet, mint egy majmot.
Sok mai gyereknek az a baja.
Jó igényes lehet az aki a beszáradt edényt bevágja amosogatógépbe....:)
Én mindig elöblítem először, beáztatom amit be kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!