Mit tegyek ebben a helyzetben?
Anyuék összevesztek már vagy 3 napja!
Azért mert anyunak már ki volt mindene (apu miatt)mert áll. ki kell szolgálni pl.:hozzámár a munkalyehemre algópirint, akkor most ásványvizet és még vált már ki a gyógyszerem mert nincs kedvem! Ezt még sorolhatnám mert olyannyira kényelmes hogy az már csuda!
Am besértődött és nem beszél anyuval, meg ha beszélni akar vele akkor csak morog rá valamit(de ezt minden összeveszésnél eljátsza és nem ez az első) Anyu ki nem állhatja ha nem beszél vele. Szóval és még apu azzal fenyegetőzik, hogy kitelel itthon aztán elmegy máshova!
egy kicsit pontatlanul fogalmaztam, de már ha ti is ebben a helyzetben volnátok akkor ... (nekem már itthon sem jó lenni mert olyan fasírt hagulat van) És azon gondolkoztam hogyha aztmondom nekik h jó volna ha abahagynák ezt (adok nekik 3 napot)mert ha nem akkor elmegyek itthonról mert már kivan mindenem ezzel a helyzettel! Nem tok kikapcsolni mert ha ez nincs kkor jönnek az anyagi gondok és mindig van valami és mindig megy vmin a vita! Szerintetek ez jóó ötlet?
Ha mondom nem értenétek akkor írok majd 1 picit összeszedettebben.\\\':(
Megértelek, mindig a gyerek issza meg a levét, ha a szülők már nem szeretik egymást:(
Sajnos hiába kérnéd, hogy hagyják abba, mert nyilván ők is utálják ezt a helyzetet és hiába szeretnék máskép csinálni, képtelenek rá, mert a sok gondba belefásultak már. Talán a helyedbe hétvégi kirándulást szerveznék, ahova kénytelenek lennének veled menni vagy bejelenteném, hogy azt szeretném, ha közösen megtanítanának vasárnap a paprikás krumpli főzésére. Ha még picit is szeretik egymást, talán a közös programok összehoznák újra őket. Vagy megkérném hogy íratkozzanak be egy családterápára. Sajnos én is két váláson vagyok túl, tele tapasztalattal, de nem mindig van megoldás, néha csak a válás segít. Beszélges velük sokat, hogy ne egymáson töltsék ki a haragjukat, inkább legyél te a lelki szemetesládájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!