Mit tegyek? Agresszív vagyok ettől az időtől.
Nyilván nem jó. Azért is tettem fel a kérdést.
20L viszem az ásót meg a lapátot! Nyolckor ott leszek :D
Talán 1 hete. Miért fontos ez?
20 órakor találkozunk, viszem az ásót én is. Lapátot hozzon más! Nekünk csak vacak műanyag van. De melózni az is elég!
Szexelni? Most? Ilyen hőségben?
Zuhanyoztam, mint halottnak a csók, semmi.
Én pedig arra a kérdésre ugrom a hőségben: Mit főzök ma?
Semmit. Mélyhűtőből fagyos lecsó. Nem is kell teljesen kiolvadni, jó lesz kásásan is.
Mélyhűtőbe bele ne feküdjetek, pár percre se!!!
Tavaly egy ismerősöm így halt meg. Látszik, nem az esze vitte el. Nem vicc! Belefeküdt kicsikét hűlni...
Jézusom komolyan? Beragadt vagy sokáig volt, vagy mi? :O
Jó étvágyat a fagyos lecsóhoz, én enni se bírok már.
Kicsit elaludt a mélyhűtőben, nem vette észre, hogy rácsukódott a teteje. Horror vége. De igaz!
Hőség volt, benne még pluszban pár (?) üveg sör.
Vagy akarámi, de nem víz, alkohol.
1. Hideg vizes zuhany nem langyos,,hideg! 5 percig állj benne lehűt fél órára aztén jöhet újra,
2. Ne nagyon egyél, a sok evés hőt termel inkább csak idegebb kaját,gyüm9t,zöldséget egyél
3.hideg üdítők,sör,alkoholt lehtőleg azért mértékkel az is fűt
4. feküdj le a földre,lehhetőleg kőre vagy hidegebb padlóra lenti lakásrészeken ha albérletben aksz vagy emeleten azt nagyon sajnálom:S nyújtsd ki mindened és maradj úgy egy kis idegig
5. szex
6. sportolj!! igen rohadt sz@r kibírni ilyenkor de én amióta sportolok jobban bírom,ezerszer jobban!! a meleget
Semmiképp ne nyugtatózd magad ha mégis megtörténik csak nagy baj esetén esetleg szerezzetek be ilyen kacsaúsztatós medencét abban is lehet hűsölni.
Kellemes lehűlést kívánok!
A barátom vizes törölközőt rak magára plusz ventillátorral fújatja magát, úgy mászkál itthon. Hát én se nagyon öltözök fel itthon, de nem fújatom magam.
Csak éjjel aludni nem tudok mikor folyik rólam a víz :D
Valahogy legalább a másik szobában lenne hideg.
Nappal néha bemegyek a 100Ft-os boltba hűsölni, ott van jó klíma és élvezkedek. Néha kinyitom a hűtőt, beállok elé, ilyeneket csinálok :D
De nem tudom, mi nem veszekszünk többet most.
Csak a fejem fájt előző napokban. Most épp nem fáj, tökjó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!