Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a szüleim...

Mit csináljak ha a szüleim nem nagyon engednek sehova se pedig már lassan 20éves vagyok.!?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ühüm a hülyék,akik nem szeretik hallani,hogy hülyék lepontoztak.Mindenesetre nekünk a hülye szülőkkel kapcsolatban van tapasztalunk,az idiótáknak nincsen.

Ha van benned kurázsi,tehetség,kitartás,akkor menekülj az ilyen szülőktől,mert akkor meg tudod valósítani önmagad,de velük együtt sohasem,mert mindig le fognak húzni,én már csak tudom,ezekre a begyöpösödött hülye proli kitartott anyánk féle pontozókra meg ne adj,mert általában,aki dolgozik,az nem itt ontja a férjén élősködő eszét.

2013. jún. 18. 21:51
 12/16 anonim válasza:

Ja, főleg ha nincs pénzük, és köcsönt kérnek, majd ha nem adsz, akkor követelnek. Tényleg ha tudsz, akkor költözz el, én egy kicsit már beleestem a csapdájukba (deviza hitel miatt, mivel azt vették fel, és problémájuk van a visszafizetéssel), de most próbálok kimászni belőle. Valamint ha lesz olcsó bérház, vagy találok magamnak párt, akkor megyek is el.

25/F

2013. jún. 20. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

20 évesen engedély kérsz? Te sem vagy jobb mint a szüleid!

21L

2013. szept. 12. 16:16
 14/16 anonim válasza:
100%
Én csak egyszer nem kértem engedéjt ahhoz, hogy átmenjek az 5 házzal arrébb lakó barátomhoz. A végeredménye az lett, hogy azóta a elvették a kulcsom es csak akkor mehetek ki a házból ha engedik :/ szoval tessék vigyázni az ijenekkel... 19F :(
2013. szept. 27. 02:52
 15/16 anonim válasza:
38%
19 évesen elvették a kulcsot? Na ott sincs minden rendben. (nem te nálad van a hiba)
2013. szept. 29. 16:14
 16/16 anonim válasza:
39%
Sajnos akkor a szüleid nem nagyon 100-asok már bocsi.Különben akkor költözz el ha annyira nem birod őket(Én 13vagyok és a szüleim mindenhova (bármeddig(órára)elengednek)Eggyszer a barátommal és a szüleivel elmentem Pestre ugy hogy a szüleim utolag tudták meg.Mond meg neki hogy te pedig majdnem azt csinálsz amit akarsz!
2016. jan. 2. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!