A párom szerint szórom a pénzt. Szerintetek ha veszek egy középkategóriás tusfürdőt, vagy öblítőt az pénz szórás? Mit tegyek, hogy ne veszekedjen velem a párom?
Tudod mit?:)
Szerintem legközelebb vedd meg neki a legolcsóbb eldobhatós borotvát, tesco gazdaságos tusfürdőt és hasonlókat... ahhoz mit szólna?
"A kérdező kommentje:
A közös pénzünkből vásárolok de neki ugyanúgy megveszem a márkás tusfürdőt."
Ahogy elnézem ez elég kevés pénz. Igaza lehet a párodnak...
Azért attól is függ, hogy gyűjtötök-e valamire pl. Van-e oka a párodnak arra, hogy kiakadjon azon, hogy nem olcsóbbat vettél.
Sokszor az én párom is kitud akasztani ilyenekkel, bár az ő kedvenc tusfürdője 1000 forint körül van, próbáltunk már sok félét, én nem mondom, hogy legyen a legolcsóbb, de 4-500 forintért is lehet jókat kapni szerintem és igen, az a párszáz forint is párszáz forint, ha közös lakásra spórolunk, mert sok kis párszáz forintból már szép kis összeg kijön. :)
Egyébként ha már túlzásokba esik, akkor nem ártana elgondolkodni, hogy biztos ilyen életre vágysz-e mellette. :)
Vedd meg neki a 100Ft-osat mindenből,és majd rájön,hogy a gagyi neki se kell.
(bár volt olyan pasim,aki mindenből a legholcsóbbat vette,fürödni 50Ft-os szappannal,nem érdekelte hogy pereg a bőre,pedig ő se keresett rosszul,én se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!