A párom a szememre vetette, hogy azért nem akarok hozzámenni mert nem szeretem. Csupán arról van szó, hogy én nem akarok két tanus esküvőt. Hogyan értessem ezt meg vele?
7.
az egy tök más történet, ha valakinek több is van, mert úgy könnyű válogatni jó és legjobb között :)
Ez az esküvőm életem legszebb napja egy baromság. Utána meg majd az legyen a legszebb mikor teherbe esel, mikor szülsz, mikor járni kezd, diplomázik bla bla...
Egyrészt két tanúval is lehet életed legszebb napja, másrészt meg ha tényleg ez lesz a legszebb, akkor már megbocsáss, főbe is lőheted magad utána, mert soha nem lesz jobb napod. Gáz.
Inkább ne tudjam előre melyik lesz/volt a legszebb napja életemnek, majd 80 év múlva szeretném eldönteni.
17.
csak az az apróság, h a pasija azzal gyanusítja a kérdezőt, h ha nincs házasság, akkor nem is szereti igazán...
5. vagyok
Akkor le kell ülni megbeszélni, hogy te nem ezt akarod. Abba igazad van, hogy ez legyen a legszebb nap az életedbe amire szívesen emlékszel vissza.
Beszéld meg vele, szerintem meg fogja érteni, max sporoltok rá egy kicsit :)
De ne mondj le az álmaidról mert meg fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!