Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit van "jogom" elhozni?

Mit van "jogom" elhozni?

Figyelt kérdés

Szakított velem a barátom, most el kel költöznöm tőle, 200 kilométerre lakunk egymástól.Van 3 párna, amit én varrtam, azokat használtuk eddig, elhozhatom? "anyósomtól" kaptam egy kosárkát, azzal mi legyen? Barátomtól pedig egy medált, megtarthatom?Olyan tanácstalan vagyok..mit tegyek, hogy ne mondják rám, hogy " na tessék, még ezt is elviszi"??!Nagyon nagyon szeretem a szüleit is, nem szeretném, elrontani ezt, és rossz viszonyban elválni .:(

Olyan nehéz....:\'(:\'(

2009. okt. 10. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit ajándékba kaptál nyugodtan elhozhatod.Amit pedig közösen vettetek,azt beszéld mega pároddal,és esetleg a szüleivel.Sajnállak.
2009. okt. 10. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
amit te vittél be a kapcsoltaba vagy kimondottan te kaptál azt mindenképpen elviheted. a párnáidat mindenképpen mert te csináltad, a medált töle kaptad és nem csak kölcsönbe amíg együtt vagytok hanem örökre, aztán a kosárkát ha kimondottan te kaptad akkor vigyed ha közösen akkor ne.
2009. okt. 10. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! sokat segítettetek!Köszönöm a bíztatást :)
2009. okt. 10. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindent elvihetsz, ami a tied, vagy te vetted, vagy te kaptad, akár volt barátodtól, akár szüleitől. Ha normális volt párod és szülei, akkor nemfognak ilyeneken "cigánykodni". :)

És remélem mihamarabb talpra állsz :)

2009. okt. 10. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) van még egy bögre is, azt is ő vette nekem ..
2009. okt. 10. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tanácsolom, hogy ülj le ezt megbeszélni a volt pároddal. Mondd el, hogy nagyon a szívedhez nőttek ezek a kapott holmik, szeretnéd őket megtartani.
2009. okt. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!