Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vehetném rá őket egy új...

Hogy vehetném rá őket egy új telefonra?

Figyelt kérdés

2 éve karácsonyra kaptam egy Sony Ericsson W200-at.

Egy darabig működött is, de azóta kicsit megviselt állapotban van...

Felfele és balra nem tudok menni vele, fényképet nem tudok csinálni, mert elállítodott és ugye balra nem tudok menni vissza, hiába kapcsolom ki is... Géphez csatlakoztatni és tölteni csak úgy tudom, hogy alufólia meg befőttesgumi, mert letörtek azok a kis pöckök... és tölteni szinte naponta kell...

Sokszor egyáltalán nem látom ha hívnak, nem jelzi ki. Arról nembeszélve, hogy milyen lassú...

Szóval szinte már-már használhatatlan.

1 hónap múlva pedig lesz a szülinapom és szeretnék egy új telefont, ami többet tudna és tudnám használni is xD De a szüleim egyáltalán nem akarnak venni, mert hogy jó az még, vagy ha nem akkor ottvan az a régi (mégcsak nem is színes...) És nem értik meg, hogy nekem zenék is ebbe vannak meg minden ami kell... Az meg kizárt, hogy titokba akarnák, ismerem őket annyira :S Hogy vegyem rá őket??? :S

2009. okt. 10. 11:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

14 voltam mikor megkaptam az első telefonomat...rá 2 évre leesett,eltört,szigetelőszalaggal ragasztottam össze...a szüleim megtehették volna h vesznek másikat,denem...dolgozzak meg érte...1 havi "keresetem" elment az uj telefonra...ahogy 3 hónapig dolgoztam hajnal5től késődélutánig a számitogépemért (most már 6 éves,de még mindig működik)

ne hisztizz,inkább kérdezd meg hogy tudnak e segiteni,hogy hogy tudsz pénzt szerezni

21/L

2009. okt. 10. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom nekem nem tűnsz elkényeztetett hisztisnek. Ráadásul megértem, hogy nem tudsz dolgozni. Ha a suli úgy jön össze a magánórák meg az órarendek miatt, simán nincs rá időd. És inkább a tanulással foglalkozz, mint azzal, hogy legyen pénzed új telefonra. Egyébként szerintem meg fogod kapni.;) Ha már azt sem jelzi ki, ha hívnak akkor ez nekik is rossz. Mi van ha éjszaka felhívnának, hogy mikor jössz vagy hova menjenek érted? Nem kapod meg a hívást ők meg fölöslegesen aggódnak.
2009. okt. 10. 12:13
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi az utolsónak:)

Amúgy az hogy dolgozzak? Egész nyáron diákmelót kerestem, de nem kaptam, mivel nyáron még csak 15 voltam, és meló sincs nagyon:S

Most meg hogy elkezdődött a suli egy nap van 8órám átlagba, reggel 7kor elmegyek, 4re hazaérek, utánna még álljak neki tanulni és így dolgozzak? Hétvégén meg szerintem ilyen napok után rám fér egy kis lazítás...

2009. okt. 10. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Gyilkold le véglegesen azt a telefont, hogy ne legyen más megoldás csak hogy másikat vegyenek. Nem értem egyáltalán mit gondolkodnak ezen, normális telefont már pár ezerért lehet kapni. Szülinapra meg szinte semmiség az a pár ezer forint. Vagy kérj pénzt szülinapra mindenkiről és vegyél abból. Én is mindig csak pénzt kaptam.
2009. okt. 10. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:

sztem probálkozz még, kérd meg öket szépen meg ilyenek sztem biztos megkapod vagy karácsonyra ha télleg most erre nincs pénzük.

Annak a válaszolonak aki azt irta h reméli az ö gyermeke nem lesz egy ilyen "ingyenélö" neki azt üzenem h ha te anyagilag megteheted h támogatod a gyerekedet akkor nem fog neki adni pénz ha már 15 lesz??? gratulálok elég önzö lehetsz és gonosz amiért neked nem tudtak adni azt akarod h a te gyereked is dolgozni kényszerüljön iskola mellett. lesz még ideje dolgozni 60 éves koráig...

2009. okt. 10. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy pénzt kérsz szülinapodra. Te pedig addig gyűjts ezerrel és, ha kell utána is. Ha nem is kapsz sokat tőlük, csak mondjuk 2 ezret az is jó, mert ha kicsit gyűjtesz hozzá meg tudsz venni magadnak másikat. Ma már nem nagy összeg egy telefon. Persze, csak ha nem vagy nagyravágyó.
2009. okt. 10. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok. Azt azért nem tudom, hogy hogyan vigyázol a telefonodra. Nekem már elmúlt 2 éves a telefonom (szintén sony ericsson), de múltkor majd hanyatt estem, mert véletlenül lett egy karc a kijelzőjén. Tehát mondhatom azt, hogy a karcon kívül újnak tűnik!!!! úgyhogy lehet, hogy azért sem akarnak neked telefont venni, mert nem becsülöd meg!
2009. okt. 10. 19:01
 18/18 anonim ***** válasza:

szomorúdeigaz, a mostani telefonokat direkt 1-2 évre gyártják, utána elkezdenek benne bomlani a dolgok. (nem, nem én vagyok hülye. )

az enyémmel is 1-2 kisebb leesésen kívül nem történt semmi mégis 1 év után feladta. (bezzeg jó trium marsot le lehetett küldeni a vasútállomás lépcsőjén is XD)

2009. okt. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!