Volt már veletek ilyen? Mitől lehet ez?
Igen, megérzés, ahogy az első írta, semmi több.
Velem is volt ilyen, álltam a busz megállóban és hirtelen belém vágódott, hogy anyu meg fog halni.
Ott helyben elsírtam magam, és mondtam magamnak, hogy nem, hisz nem olyan beteg.
Persze pár nappal rá megtaláltam holtan...
Nem kell ettől félni, ha bármire gondolsz, nem miattad történik úgy!
Én a nagymamámmal voltam így. Pont arról beszélgettünk anyámmal, mikor mentünk hozzá látogatóba, hogy mi van akkor ha meghal a mami és mit csinálnak ilyenkor az orvosok. Beértünk a korházba és nem találtuk az ágyába. Végül megkaptuk a hírt, hogy az utolsó látogatásunk után meghalt és az orvosok csak szimplán nem értek rá értesíteni minket. Már két napja halott volt mikor megtudtuk.
Erre szokták mondani falra festi az ördögöt. Egy igaz a negatív gondoloatoknak valóság ereje van.
Én ha gondolok valakire, hogy már rég nem beszéltem vele és kéne már írni neki, akkor másnap az illető jelentkezik. Ez amolyan telepátia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!