Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már veletek ilyen? Mitől...

Volt már veletek ilyen? Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Beteg a nagybátyjám. Tegnapelőtt gondoltam arra hogy mi lesz ha meghal, ma reggel meg a halálhírét kaptam meg. Vannak gondolataim /nem pont halállal kapcsolatban/ amik előbb vagy utóbb beteljesülnek. Egy pillanat műve az egész mikor jönnek az ilyenek de a legtöbb /jó, rossz/valóra válik. Már félek ilyen dolgokra gondolni mert tartok attól hogy ami rossz beteljesül. Mit tennétek a helyemben?
2009. okt. 10. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megérzések.Velem is szokott lenni ilyen,mondjuk hála Istennek nem halálról.
2009. okt. 10. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megérzés, ahogy az első írta, semmi több.

Velem is volt ilyen, álltam a busz megállóban és hirtelen belém vágódott, hogy anyu meg fog halni.

Ott helyben elsírtam magam, és mondtam magamnak, hogy nem, hisz nem olyan beteg.

Persze pár nappal rá megtaláltam holtan...

Nem kell ettől félni, ha bármire gondolsz, nem miattad történik úgy!

2009. okt. 10. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak az embernek megérzései, csak akkor miért van az, hogy az egyik bejön, a másik nem. És persze vannak az önbeteljesítő jóslatok, de a nagybátyád halála nem éppen ez a kategória,. Főleg, hogy már egy ideje betegeskedett. Az az igazi megérzés az, ami úgymond "derült égből" jön, szóval nem agyaltál rajta különösebben előtte.
2009. okt. 10. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a nagymamámmal voltam így. Pont arról beszélgettünk anyámmal, mikor mentünk hozzá látogatóba, hogy mi van akkor ha meghal a mami és mit csinálnak ilyenkor az orvosok. Beértünk a korházba és nem találtuk az ágyába. Végül megkaptuk a hírt, hogy az utolsó látogatásunk után meghalt és az orvosok csak szimplán nem értek rá értesíteni minket. Már két napja halott volt mikor megtudtuk.

Erre szokták mondani falra festi az ördögöt. Egy igaz a negatív gondoloatoknak valóság ereje van.

Én ha gondolok valakire, hogy már rég nem beszéltem vele és kéne már írni neki, akkor másnap az illető jelentkezik. Ez amolyan telepátia.

2009. okt. 10. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, de azt hittem h ilyen csak velem van. Anyu migrénes, és ha már egy ideje nincs rosszul, akkor mindig arra gondolok, hogy jaj de jó már mióta nem volt rosszul, erre másnapra általában, persze nem mindig, olyan rosszul van, hogy fel sem tud kelni egésznap, hány, hány és hány, és sír a fájdalomtól:S Ilyenkor midnig magamat okolom, és ha véletlenül megfordul afejemben iylen mindig lekopogom, mert komoylan már abbamn is kezdek hinni 16L
2009. dec. 19. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!