Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik ez a mennyasszonyi ruha?

Tetszik ez a mennyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés

[link]

(GunsNRoses: November Rain klipből való)

Elsősorban a szoknyarészére gondolok, szerintem ötletes, bár nem ennyire megkurtítva (csak ha formás láb tartozik hozzá) :) és kicsit modernebb fazonban!

2009. okt. 9. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem éppen szűzies...

Egy kicsit átértelmezve a menyasszonyi ruha lényegét, nagyon dögös.

2009. okt. 9. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Mit számít az a pár óra:)
2009. okt. 9. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
sztem nagyon szép
2009. okt. 9. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik,bár én elég hagyománytisztelő lány vagyok. Szerintem teljesen felrugja azt amiről szól ez az egész és a ruha is. De hát mindenki más, ezért olyan sokszínű a világ. :)
2009. okt. 9. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon szép,de merész:]
2009. okt. 10. 14:13
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is hagyománytisztelő lány vagyok, de valljuk be, már rég nem arról szól a fehér menyasszonyi ruha, amiről kellene. Kicsit visszásnak érzem, mikor a kicsi gyerek viszi be a 'menyasszony' (igazából már asszony) fátylát, vagy nagy pocakkal állnak az oltár elé.

Ezzel nem vitát akarok szítani, csak rávilágítani, hogy egy ilyesmi, de kevésbé merész ruha sem képmutatás manapság. (ha pl térdig ér)

2009. okt. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!