Terhes vagyok de nem akarom megtartani. Hogy mondjam el ezt a páromnak?
Utolsó, te normális vagy?!
A havi internet, nekünk 10 000Ft, a párom 15 éves fiára pedig 35 000Ft-ot költünk havonta. És ebben még nincs benne az itthoni kaja, rezsi, esetleges gyógyszerek, szórakozás.
Attól, h valakinek van internete és nem éhezik, meg telik egy-két hétvégi bulira, vagy tudomisénmire. Az még nem azt jelenti, h belefér egy gyerek is. Pláne hogy a nő ilyenkor min 1-2, ha nem 3 évre kiesik a munkából.
Igen, normális vagyok. Két gyereket nevelek, az egyik még pelenkás, tehát elég sokba kerül, a másik óvodás. A kettőre együtt költünk 35-40ezret, és mindenük megvan.
Nem olyan drága a gyereknevelés, mint ahogy beléd sulykolják. Egy kamasz valóban kb 35ezer Ft-ba kerül fejenként, de egy felnőtt kb 50ezer. De nem most kell az egyetemi tanulmányaihoz is szükséges pénzzel rendelkezned, hanem fokozatosan. Takarékosság meg ilyesmi.
10ezretek már van, már csak 10-et kell előteremtetni a gyerekhez, ha ilyen anyagiasan gondolkodsz. Az abortusz eleve 28500Ft, abból 1500 Ft híján meglenne a 3 havi plusz 10ezer... Nézd, még munkakeresésben is tudok talán segíteni.
Egy életet ne tárgyiasítsunk, anyagiasítsunk szerintem. Vagy elkezdhetnéd kiszámolni, hogy te mennyibe kerülsz magadnak, a párodnak, adott esetben a társadalomnak...
A pszichológus óradíja 7-10000 Ft lesz... Egy alkalom nem biztos, hogy elég lesz, úgyhogy lehet, hogy az abortusz után is le kell majd mondanod az internetet, vagy pár bulibeugrót...
Le leszek pontozva, de szerintem ne mondd el neki. Én nem tenném. Kérd meg egy barátnőd, kísérjen el a műtétre. Egy napos operáció, nem kell, hogy tudjon róla. Esetleg mondhatod, hogy cisztát távolítanak el belőled.
Az abortuszra sok párkapcsolat ráment már.
"Mert majd azt mondja, hogy azért nem akarom megtartani mert nem az övé."
Ebben a pillanatban elhagynám! Ha ennyire nem bízik meg bennem, és ilyennel megvádol, akkor takarodjon az életemből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!