Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valaki más is ezzel igy?

Van valaki más is ezzel igy?

Figyelt kérdés

Az a helyzet , hogy nem tudok kijönni az apámmal , régen nem volt itthon amikor kellett volna, mivel katona volt , aztán Horvátországban dolgozott még szintén katonaként az IFORnál, tehát mikor fiatalabb voltam sosem volt itthon.

Igazából ez nem most kezdödött , de most jutott eszembe hogy leirjam ide hátha lesz valami.

Na szóval a családban én hasonlitok legjobban rá, teszem hozzá hogy ezt nem akarom. Nem tudom elviselni a szokásait sem, és azt sem ahogy a családban viselkedik. Meg a szokásaitól egyszerüen rosszul vagyok , jah ezt mondam már? Nem beszélek vele kb csak annyit naponta , hogy helo , meg néha ha muszáj akkor 1-2 szóval többet. Pl .: most 10 perce idejött és mondta hogy holnap menjek neki segiteni, ÉS ezt 10 percen keresztül magyarázta hogy mit kell csinálnom meg mit fog ö közbe csinálni meg mittudomén. Ahelyett hogy annyit mondott volna hogy holnap reggel 10kor menjek át és segitsek neki. Hogy miért nem szeretem azthogy most 10 percen keresztül magyarázta ? azért nem mert ahogy magyarázta. mintha egy 5 éves kisgyerek lennék. + azért nem mert holnapra ugyis megfogja gondolni magát , biztos máshogy kell majd csinálni. meghát amugy se lesz neki jo ugyhogy tökmind1.

2009. okt. 8. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Szia, gondolom tini vagy. Amikor en ennyi idos voltam mint te, ilyen tini akkor azt akartam, hogy megvaltoztassam a vezeteknevemet, nem akartam apamet!!! Hidd el, hogy nalunk meg rosszabb volt a helyzet. Sajnos sokszor van ez igy. Szeresd anyukadat inkabb!:)
2009. okt. 8. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Amiket leírtál abból szinte semmi nem jön le, hogy miért kell utálnod.

keveset volt otthon ez persze egy jogos felvetés, de nyilván el kellett tartania a családot.

Gondolom kicsit vaskalapos, de egy veterántól nem hiszem, hogy sokkal többet lehetne várni:)

nyilván a családot is egy egységként fog fel akik alatta szolgálnak.

De mi a komolyabb bajod vele? iszik, vagy megver titeket, vagy ordibál, v mi az ami miatt ennyire utálod?

2009. okt. 8. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

A katona embereknek amúgy van egy stílusa, ami neked kemény és ellenszenves lehet, főleg ha fiatal vagy.

De ezért nem kell utálnod őt. neki meg lehet, hogy te stílusod nem jön be, mégis le merném fogadni, hogy sosem mondana olyat, hogy utál. Nézd, kevés időt töltöttetek együtt, meg kell szoknod őt.

2009. okt. 8. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van!Egyszerűen nem tudok vele beszélni...ha elmegyünk egy 5órás útra akkor 5 órán keresztül nem szólalunk meg,.Ha beszélünk meg csak veszekszünk..tudom,h szeret én is őt,de egyszerűen nem megy..néha már sajnálom,h nem beszél a saját gyerekeivel..(2en vagyunk lányok)

Úgy beszélgetnék vele,de miről??

Hmm..

22/l

2009. okt. 8. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Valószínű a hasonlóságotok az ami zavar. Ami ellen ellenkezel teljes valódban. Ez az írásodból is kitűnik.

Azt a 10 percet amit meg megpróbált kommunikálni fogd föl atyai közeledésnek. Valószínű ő is tudja, hogy pár mondatból megértenéd amit akar. Biztos neki is nehéz, mivel keveset volt veled és nem látott felnőni.

Azt írtad , nem volt itthon amikor kellett volna : Ne feledd :a munkája miatt vot távol és a családjának kereste a pénzt.

2009. okt. 8. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
2009. okt. 9. 07:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem lehet probléma ahhoz képest ahogy az én apám viselkedett velem mikor tini voltam,arról nem is beszélve miket csinált...A legocsmányabb húzása az volt hogy én egy "élősködő vagyok,egy senki,és takarodjak otthonról..."

Hozzáteszem iskolás voltam,a ku.rvája örökké alámrakott,odaszült neki egy gyereket,engem meg kitúrt abból a lakásból ahol éltem!...De ez csak egy említésre méltó dolog azok közül amiket apámtól kaptam.Megkeserítette az életem,mai napig gyűlölöm őt!

2009. okt. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!