Mit vegyek a tesómnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
November elsején lesz 11 éves. Most nem írom le hogy mit szeret csinálni, elég sok mindent. Csak ötletekre vagyok kíváncsi. Az ár 2-3 ezer forintig terjedhet, de nem muszáj ezt a határt elérni, lehet kreatív dolog is, és az nem feltétlenül drága.2009. okt. 8. 19:33
1/4 anonim válasza:
konyv, CD, focimez, jo sok csoki mert gondolom szereti
Vegyel egy kepkeretet uresen (IKEA) es tegyel bele kettotokrol egy aranyos, kedves kepeteket.
2/4 anonim válasza:
A könyv szerintem is jó ötlet (olyan témában, ami érdekli, hiszen azt biztosan elolvassa). Ha azt nem is írod le, h mi mindent szeret csinálni, a nemét elárulhatnád, úgy egy kicsit könnyebb lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
ja a nemét le akartam írni, elfelejtettem
fiú
köszönöm az eddigi jó ötleteket, lehet könyvet veszek
de még adhattok tippeket
2009. okt. 8. 20:08
4/4 anonim válasza:
2. vagyok. Ha van kézügyességed, esetleg festhetnél neki egy egyszerű fehér pólóra valami ötletes mintát (pl. a kedvenc rajzfilmfigurája, vagy egy autó). Hobbiboltokban lehet kapni textilfestéket, vagy direkt textilre való tollakat is (sajnos nem tudom az árakat, már régen vettem ilyesmit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!