Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fesz a nejem szép...

Miért fesz a nejem szép ruhákat ha csak a szekrénbyen gyűjti őket és itthon topis? Meg ha elmegy valahova akkor is. Más neje is ilyen?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
10, ez minden nőre igaz, mivel mint írtam, ez nem egy tudatos dolog.
2013. jún. 8. 01:37
 12/17 anonim ***** válasza:
6%
És milyen tanulmány támasztja ezt alá? Szívesen elolvasnám.
2013. jún. 8. 01:53
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
szeretnem megerositeni amit a 9es mondott: ahhoz hogy egy no NO legyen, FERFI kell!
2013. jún. 8. 05:48
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Szenvedélybetegség. Nekem is van ilyen ismerősöm, csak ő turkálóban vásárol, de mániákusan. Mivel van ideje, jobbnál-jobb cuccokat vesz, aztán beteszi őket a szekrénybe és többnyire elfeledkezik róluk.

Többnyire ugyanazt a pár ruhát hordja, pedig rengeteg van neki. Elmondása szerint nincs kedve, ideje, türelme válogatni a cuccai között, megfogja, ami a legközelebb van és felveszi.

Egyértelműen a vásárlás okoz neki örömöt, utána már nem foglalkozik vele.

2013. jún. 8. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Vedd rá, hogy szabaduljon meg a topis ruháktól, pl: adományozza el
2013. jún. 8. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Meg ez egyfajta pótcselekvés is. Vásárlásmánia. Ezzel jutalmazza magát. Vedd rá, hogy inkább másra gyűjtsön. Üdülésre pl. Na meg arra is, hogy legyen igényesebb.

Kerek-perec mondd meg neki, hogy nem tetszik a stílusa, amit otthon képvisel.

2013. jún. 8. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja, meg látom, hogy nem csak otthon ilyen, hanem ha elmegy valahova, akkor is. Én nem értem, nem akar tetszeni másoknak sem, ha már magának nem akar?

Mondd meg neki, hogy szégyelled, hogy így néz ki. Nem is mész vele sehová, ha nem tud normálisan felöltözni.

2013. jún. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!