Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhidegültem a páromtól, már...

Elhidegültem a páromtól, már a szexet sem kívánom vele. Mit tegyek, hogy ne vegye észre? Nem akarok válni.

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 20:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Parterapia. Ne hidd, hogy nem veszi eszre egyebkent,
2013. jún. 7. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Tök jófej vagy. Engem bizony kidobott a párom, most meg kapálózom, hogy megoldjam az életem.

Mondjuk albérletet amúgy egy héten belül találtam..

2013. jún. 7. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnálatból akarsz valakivel egy életet leélni? Csak tudnám, kit sajnálsz? Őt, vagy magadat?
2013. jún. 7. 23:02
 14/14 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj vele, gondolom nem 2 nap alatt jutottál el idáig, úgyhogy ő már rég észrevette...volt ideje, csak ő sem mer beszélni róla. A sajnálatot felejtsd el ha ezt a helyzetet kezelni akarod. Le kell ülni és értelmes felnőtt módjára megbeszélni a dolgokat. El kell hogy mondd azt is, hogy sajnálatot érzel, el kell mond a félelmeidet és a szándékaidat is. Ezek mellett könyörtelenül ki kell belőle húzni azt hogy ő mit gondol és nem szabad hagyni hogy magában tartson bármit. Ha ő benne ezek után realizálódik a krízishelyzet akkor képes lesz munkát és albérletet találni és talpra állni. Még jobb esetben ha nagyon érzi a helyzet súlyát még akár össze is szedheti magát és bizonyíthatja neked, hogy érdemes a kapcsolatra. Ami nagyon fontos, ne sajnáld! Egyenlő félként kezeld, mert ezzel és a hallgatással csak konzerválod a helyzetet!
2013. jún. 8. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!