Hogyan beszélhetném le a páromat arról, hogy állatokat tartson?
Én meg tudom csinálni a feldogozást, csináltam is nem keveset gyerekkoromtól fogva.
Mégsem tartanék, az a felelősség, nem lehet elmenni sehova, ha nyaralni megy az ember valakit keríteni kell aki megeteti, megitatja őket.
Takarítani kell a helyüket...stb
nekem a kötöttség a sok, kire bízod ezt mind? magaddal nem viheted őket...Kire bízod?
Kecskét gondolom anya kecskét, nah azt ki fogja fejni? arra nem lehet azt sem mondani, hogy majd 2 óra múlva, mert ha nem feji meg az fáj az állatnak...
Ráadásul anyagilag sem éri meg, ráfizetés, csak azért jó, mert tudod mivel etetted, és azt eszed meg...
Ezt azért erősen gondolja meg..
26/N
Micsoda világot élünk, hogy az emberek miért nem tartanak haszonállatot, te jó ég, olvasni is rossz ilyeneket...
Ennyire jól megy ebben az országban mindenkinek, hogy inkább veszi a szemét kajákat a boltból?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!