Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyén érzem maga, hogy...

Hülyén érzem maga, hogy tehetném jóvá amit tettem?

Figyelt kérdés
Msn-en beszélgettem egy jó barátommal. Vidáman újságoltam neki, hogy bevásárolni voltunk kaptam néhány dolgot. Ő meg közli, hogy tegnap meghalt az édesapja. Mondtam neki, hogy őszinte részvétem, és hogyha bármiben tudok segíteni, szóljon. De mit tehetnék még? Legszívesebben elmennék hozzá, és átölelném, de a barátom nagyon féltékeny, mert ez a jó barát valaha a párom volt.
2009. okt. 7. 15:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor mégse menjek? :S
2009. okt. 7. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem meg vigasztalja a barátnője, minek neked ölelgetni??

2009. okt. 7. 16:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Nincs barátnője.
2009. okt. 7. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyelőre még ne menj szerintem, hadd beszéljék át családon belül egy kicsit, engedd őket gyászolni. Nem biztos, hogy a rokonság örülne neked most.

Te szeretnéd ha ő fordított helyzetben azonnal hozzád menne?

2009. okt. 7. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy így vagy úgy rád bármiben számíthat, és nem szeretnéd zavarni fölöslegesen de ha társaságra vágyik, akkor csak szóljon. Szerintem a barátod igazán megértheti, hogy ez nem egy olyan eset, amikor csak úgy átmész hozzá és kitudja mi lesz. Ennek a srácnak van elég baja eszébe se fog jutni, hogy rád nyomuljon. Intézd úgy a dolgokat, hogy csak úgy váratlanul ne toppanj be hozzájuk, de ha hív, akkor menni tudj! Én sem igazán szeretem a társaságot gyász idején, jobb csak ülni magamban, a családdal és sírni. Nem tudnék beszélgetni, vagy mások előtt úgy sírni, hogy ne lenne az az érzésem, hogy most már abba kéne hagyni. Persze a temetésen mindenképpen jelenj meg. Ezt illik!
2009. okt. 7. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben a jelenlegi párod is megértőbb lehetne.

Van neki szive egyáltalán? Menj el a barátodhoz és öleld át támogasd. Ha ezt a jelenlegi partnered nem érti meg akkor egy tuskó és nem érdemel meg téged!

2009. okt. 8. 13:23
 17/17 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy az apukáját, meg a családját nem ismerem. Ezért nem tudom, hogy van-e helyem a temetésen. :S
2009. okt. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!