Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyén érzem maga, hogy...

Hülyén érzem maga, hogy tehetném jóvá amit tettem?

Figyelt kérdés
Msn-en beszélgettem egy jó barátommal. Vidáman újságoltam neki, hogy bevásárolni voltunk kaptam néhány dolgot. Ő meg közli, hogy tegnap meghalt az édesapja. Mondtam neki, hogy őszinte részvétem, és hogyha bármiben tudok segíteni, szóljon. De mit tehetnék még? Legszívesebben elmennék hozzá, és átölelném, de a barátom nagyon féltékeny, mert ez a jó barát valaha a párom volt.
2009. okt. 7. 15:32
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*magam
2009. okt. 7. 15:32
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Menjen a párod is veled.
2009. okt. 7. 15:34
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Lehet hogy a párod féltékeny, de nem korlátozhassa azt, hogy meglátogasd az egyik barátod, kinek meghalt az édesapja!
2009. okt. 7. 15:39
 4/17 A kérdező kommentje:
A barátom dolgozik. Azért nem akarja, hogy odamenjek mert ő az exbarátom.
2009. okt. 7. 15:43
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Én mennék hozzá most kell neki egy jó barát.ha ezt a párod nem fogja fel akkor sajnálnám de mennék.......
2009. okt. 7. 15:46
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Ennyit egy távoli ismerősért is megtesz az ember.
2009. okt. 7. 15:47
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
A párod nem komplett, ha nem enged el
2009. okt. 7. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Miért kellene féltékenynek lennije? Az ex-párodnak biztos nem az lesz most az 1.,h rád nyomuljon...sőt ilyen helyzetbe senkinek eszébe se jutna...szerintem.
2009. okt. 7. 15:52
 9/17 A kérdező kommentje:

És azon kívül, hogy meglátogatom, mit tehetnék?

Azt mondta, ma semmiképp se menjek. :S

2009. okt. 7. 15:56
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán szeretné, hogy menjél. Mikor az én apukám meghalt a barátnőm részvétet nyilvánított smsben, és hozzáírta, hogy szeretne segíteni, de nem tudja, hogyan, ha szeretnék beszélgetni, vagy szeretném, hogy átjöjjön, akkor szóljak bármikor. Nekem ez esett a legjobban, mert nem is volt kedvem senkihez, se látni se beszélni, csak bömböltem sokáig, meg fel sem fogtam. Viszont tudtam, hogy számíthatok rá, de nem akar zavarni sem.
2009. okt. 7. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!