Mi szokot egy házasságban fő vita tárgya lenni?
Én már kezdek beleőrülni, hogy folyton a kaja körül forog a legtöbb vitánk. Ha nincs azért, ha van azért. Párom folyton csak meleg ételt eszik. Én hidegpárti vagyok. Aztán ott van, hogy izlés dolgában is nagy a különbség. Ő folyton a jellegzetes magyaros ételeket enné, én viszont mást is tésztát, húsmentes kaját is ennék. Ő fözelékpárti én nem. Én képtelen vagyok megfőzni jól egy olyan kaját amit nem szeretek. Aztán a testvéremnél is van egy igen érdekes dolog. Hogy a főzésbe való belekontárkodás, beledumálás, hogy ki hogy mit csináljon, mibe, hogy ízesítse az válook neki.
Lassan már kezdek én is beleőrülni, és egyre jobban utálok, főzni evésre gondolni. Semmi más témában nem vitázunk ennyit mint a kajával. Másnál is ez van?
Az például sosem vitatéma, hogy mennyit mit költünk kajára.
Én rendmániás vagyok,szóval állandóan vitatkoznánk,ha a férjem belemenne,de így csak mondom magamnak...
De azon tényleg ki vagyok akadva,hogy egy este eszünk mondjuk főzeléket ketten,kell hozzá max 3 szelet kenyér,és akkor megvesszük a kilós kenyeret...1 hétig nézegetem,aztán kidobom,addig sajnálnám...De nem lehet tartós kenyeret/fél kilót/zsemlét stb venni.
Egy hajléktalan mondta a tv-ben,amikor szedte a kenyeret ki a kukából,hogy ez nem az ő szégyene..És igaza volt tökéletesen!!
Látom,sok helyen a kaja a fő vitaok!
Jobbára én is megfőzöm amit ő szeret, de mivel ő is tud főzni, megfőzi magának is ha ráér. És valóban már csak hideget eszek ilyenkor ha olyan kaja van amit nem bírok. A lányom mindenevő, tehát neki tök mindegy milyen kaka van az asztalon. Ő legalább nem finnyázik a főzelékemen akármilyen ízű. :)
Van jó pár olyan kaja amit mindketten szeretünk, de hogy mindig paprikás alapú kaja legyen az őrület.
Az a baj, hogy én válógatos lettem. Szüleim engedték. A párom viszont tudja mi az éhezés. Az evés nála nem tréfa.
nálunk szinte sosincs itthon normális kaja, max ha a párom vesz, vagy én épp főzök valamit, ha olyan kedvem van. de ez egyikőnket sem zavarja, nem a kaja a központi dolog az életünkben. hanem a lakberendezés. most költöztünk új lakásba, és valami sosem tetszik neki. hogy ne ilyen legyen a kanapé, meg az étkezőasztal, stb. mondtam neki, hogyha annyira zavar, vegyél másikat, nekem tökre megfelel az, amit örököltem. az első a rezsi befizetése legyen, ne a kanapé színe...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!