Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan aki mostanában...

Volt olyan aki mostanában költözött? Csak engem visel meg ennyire?

Figyelt kérdés
20 évig egy helyen laktam,de muszáj volt másik város részre elköltözni mert nem tudtam fent tartani.Nem másik városba költözöm de így is eléggé megvisel.Normális hogy ennyire depis vagyok miatta?
2013. jún. 1. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

*a mostani lakasban

Ez kimaradt a masodik mondat elejerol.

2013. jún. 1. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is 20 éve laktam ugyanott és nem régen költöztem el. Nem viselt meg egyáltalán, csodálkoztam is, azt hittem szomorú leszek vagy valami. Mondjuk én minden nap hazajárok, az biztos számít!
2013. jún. 1. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A változás az emberek többségét megviseli, főként ha kényszerből történik. Az én egyik barátnőm szorgalmi időszakban Budapesten lakik, de még így is megviselte, hogy a nagy családi házukat (ahova szünetekben hazajárt) el kellett adni (mivel a szülei nem tudták már fenntartani)... szóval szerintem nem ritka dolog, amikor vkit ennyire megvisel a költözés.
2013. jún. 1. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sok mindentől függ. Én 18 évesen költöztem elég messze a szülői háztól a páromhoz. Imádtam de valahol mélyen baromira hiányzott a megszokott kis "zugom". Aztán apukámhoz költöztem amikor megszületett a fiunk, ahol a mostohám és az akkor 4 éves húgom. Imádom, szeretem őket de nem 0-24ben. Na azt viszont gyűlöltem. Ott semmi nem az enyém volt, minden este sírva aludtam el. Életem szerintem egyik legsz@rabb korszaka volt az az egy hónap... Addig bírtam. Nem akartam megbántani de nyugalomra volt szükségem a babával és ott minden volt, csak az nem.
2013. jún. 1. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 33 évig laktam egy helyen, oda is születtem, aztán eladtuk és kipakoltunk elköltöztem 200 km-rel arréb.na az megviselt rendesen, megpusziltam a házat is amikor eljöttünk. :)
2013. jún. 1. 21:51
 16/18 anonim ***** válasza:

engem a költözés egyáltalán nem visel meg, előtte már fel vagyok pörögve, hogy új, másik lakásban leszek. az egyetem miatt kellet elköltöznöm egy városba, régen faluban laktam. nagyon örültem, hogy eljöhettem a számomra unalmas faluból, már az első nap indultam feltérképezni a terepet. :) A szüleim is támogattak a költözésben.

mindig új energiával tölt fel bármilyen ismeretlen hely, és kihivásnak érzem, hogy megismerjem a környéket. talán azért örülök a költözésnek, mert mindig keresem a számámra maximálisan megfelelő helyet. minden új helyről, ami tetszik, azt hiszem, hogy ott sokkal jobb lesz, mint pl. a régi lakásomban.

a jövőben is tervezek költözést, de azt kb. 10 év múlva, amikor családot szeretnék. :)

nem visel meg a tárgyak, dolgok pakolása sem, hiszen a költözéskor egy csomó fölösleges tárgyat szelektálni lehet, ami hasznavehetetlen azt ott kell hagyni és csak a legfontosabb dolgokat elvinni. :)

minden helyen nagyon otthonosan tudom magam érzni. nekem elég lenne egy szoba egy szekrénnyel, asztallal, számitógéppel, tévével, és akár egy matraccal (ágy helyett) ott is jól tudnám érezni magam.

régen egy év alatt kb. négy féle albérletben laktam, a párom is elköltözött hozzám, azóta próbálom minimálisra venni a költözések számát.

2013. jún. 1. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 2x költöztem. Egyszer valahogy nagyon elfogott a honvágy és átmentem a régi lakás lépcsőházába. Ott olyan megnyugtató érzés fogott el, mert máris otthon éreztem magam, de a lakásba nem mentem föl, mert ott már mások laktak. Csak ennyi volt a nagy látogatásom, de akkoris jó volt :)
2013. jún. 2. 03:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Gyerek koromban 6 vàrosban 7 hàzban laktunk. Hozzászoktam a költözéshez, a jelenlegi helyről alig vàrom, hogy mehessek. És nem a szomszéd vàrosig, hanem minimum 250 km-re, de még külföld sem kizàrt.
2013. jún. 2. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!