Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a párod az anyja miatt?

Elhagynád a párod az anyja miatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
NEM!!!
2009. okt. 6. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Bár az anyósom nem minden meny álma, de soha nem hagynám el a férjem az anyja miatt. A házasság számomra arról is szól, hogy minden körülmények között ki kell tartani egymás mellett.
2009. okt. 6. 18:01
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ milyen az anyja. Ha borzasztóan ránk mászik, beleszól az életünkbe, és a párom nem hajlandó semmit csinálni, elmenni tőle nem tudunk (Húgom anyósa még utánuk is költözött.) akkor el.
2009. okt. 6. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
ha a párom nem állna ki mellettem és úgy érezném hogy nem elég szoros a kapcsolatunk akkor lehet..
2009. okt. 6. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Azért mert kikészít az anyós, vagy mert rá akarod lecserélni? Gondolom az első de kétértelmű.:) Egyébként nem.
2009. okt. 6. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Hát, ha engedne..
2009. okt. 6. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Az anyja miatt nem, de ha nem állna ki mellettem az anyjával szemben és ő irányítaná az életünket, azt azt jelezné, hogy a párom nem megfelelő, nem az anyja, én azért hagynám ott.
2009. okt. 6. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Az anyja miatt nem. Lehet, hogy nagyon rossz a pillanatnyi helyzeted, de mindig van megoldás. (türelem, rózsát terem).

Ha elhagynád, folyton csak arra gondolnál milyen jó volt vele, az anyja nem nagyon jutna már eszedbe az idő múlásával, csak az ott hagyott Ő).

2009. okt. 6. 18:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megtettem. Persze nem csak ez volt az ok, de főleg ez. Mi nem voltunk házasok, de nyolc év alatt olyan szinten kikészültem, hogy hiába volt életem szerelme, egyszerűen nem ment tovább, mert tudtam, hogy még évekig kellene ebben a helyzetben élnem. Lehet, hogy önző dolog, de egyszerűen nem bírtam. Tudom is, hogy az én hibám, és a döntésem súlyával egész életemben együtt kell élnem.
2009. okt. 6. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem az előző 10 éves házasságom válással végződött és nem kis része volt benne a volt anyósomnak. Ezt csak az érti, akinek volt része hasonlóban. Soha ne mondd, hogy soha. Szóval amikor a kedves mama erőszakos, mindenben rossz vagy, vádol alaptalanul és a férjed nem tesz semmit azért, hogy ez ne így legyen (legalább annyira, hogy a lehetőségekhez mérten különköltözni, akár albérletbe), mert a férjednek ez kényelmes, akkor bizony előbb-utóbb oda jut a kapcsolat, hogy megromlik és ebben közvetetten bizony anyuka keze is benne van. Tehát a válaszom, hogy bizonyos körülmények megléte esetén igen!
2009. okt. 7. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!