Mit vegyek ajándékba?
Figyelt kérdés
Báttyámnak kellene valami, mert hamarosan itt a szülinapja, de nem tudom mit vehetnék, amikor úgy igazából semmi sem érdekli, csak a számítógépes játékok. 23 éves lesz. Jah és hogy ne is kerüljön sokba... köszi a segítséget:)
L,19.
2009. okt. 5. 18:17
1/10 anonim válasza:
Én konzolt vettem szintén játékőrült tesómnak(nem tudom, mennyi pénzt szánsz rá, 14e volt), ami aztán nem tetszett neki, de be tudta cserélni egy másikfajta játékkonzolra, azt nyúzta aztán :)) de ha nem akarsz rászánni ennyi pénzt, vehetsz neki játékot pl 576 Kbyte nevű boltban, csak ahhoz tudni kéne, mivel játszik... szerintem focis játékkal annyira nem lehet mellényúlni.. vagy ha nem mersz választani, kérj a boltban kupont vagy ilyesmit, majd ő választ. ha még kevesebb pénzt akarsz rászánni, vegyél pár írható cd-t, meg csokit :o)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, a cd nem rossz ötlet, a konzolra sajna nincs pénzem:p
Csokit mindenképpen fog kapni mert azt is szereti:) Ha van még ötlet kíváncsi lennék rá:)
2009. okt. 5. 19:29
3/10 anonim válasza:
Hát én sem tudok mást kitalálni csak a CD-s játékot.
5/10 anonim válasza:
Vegyél egy sima, jó minőségű polót és dekoráld textilfestékkel, textilfilccel. Írhatsz rá valamilyen humoros szöveget a hobbijával kapcsolatban, minél csámpásabbak a betűk, annál jópofább a végeredmény. Ha elég jó kézügyességgel rendelkezel, akár rajzolhat is valamit a pólóra.
6/10 anonim válasza:
vegyel neki egy nagy labdat amin ulni lehet(gym ball) hogy egy kicsit legyen egeszsegeebb a szamitogeppel valo jatszas
7/10 anonim válasza:
Csináltas neki ajándékkosarat mindenféle joval.Tehetsz bele tüsfürdöt sprayt csoki ital stb.vagy vegyél neki italt csomagoltasd be szépen.örülni fog neki.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek az ötleteket, mostmár van miközül válogatnom:D
2009. okt. 12. 12:21
9/10 anonim válasza:
Ajándékboltokban kapható "a számítógép jobb, mint a szex" feliratú póló, nagyon jópofa mondatokkal. Ha pesti vagy, a Westendben tutira van, de sztem már sok helyen kapható. :)
10/10 anonim válasza:
ja, és 2000 volt,mikor én vettem 1 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!