A barátnőm a nyakunkra akar hozni egy bűnözőt. Azt mondta, ha nem engedem elhagy. Nagyon szeretem őt. Mit tegyek, engedjek a kérésének?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 17:12
22/33 anonim válasza:
Az nem tunik fel kerdezo, hogy a sogor fontosabb, mint te? Szep baratno, latszik, hogy szamitasz neki.
23/33 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint sajnálja ezért segít neki.
2013. máj. 27. 19:06
24/33 anonim válasza:
Ha szabad érdeklődnöm a sógor miért nem fordul a testvéréhez? Vegye ő magához.
25/33 anonim válasza:
Igen, sajnalja, ezert inkabb szakit veled, ha nincs az, amit o akar. Gratulalok. Szerintem itt az ideje, hogy a sarkadra allj, es ferfi legy.
27/33 A kérdező kommentje:
Akkor inkább szakítsak a barátnőmmel?
2013. máj. 27. 20:59
28/33 anonim válasza:
Hát, azért az furcsa, hogy egy ilyen problémát nem tudtok megoldani, ez elmond valamit a kapcsolatotokról.
Próbáljátok valahogy megoldani ezt. Egy fegyveres rablásért elítélt bűnözőt ne engedj már be a házadba. Ha a barátnőd inkább szimpatizál egy fegyveres bűnözővel, és ezért kész még szakítani is, akkor mégis mi tart vissza a szakítástól.
A közös lakás szívás.
29/33 A kérdező kommentje:
Igazad van de nagyon szeretem őt.
2013. máj. 27. 21:15
30/33 anonim válasza:
Megértem, hogy szereted őt, de ő sakk mattot adott neked. Elég alattomos dolog azzal fenyegetőzni, hogy ha ez vagy az nem lesz úgy, ahogy én akarom akkor elhagylak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!