Ha nem hisztek valamiben tisztességből végig csinálnátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 12:13
11/15 anonim válasza:
Nem kell hinned benne csak ne azt mondogasd magadnak hogy ugysem sikerül.Állj hozzá úgy hogy megprobálod de sem negativ sem pozitiv hozzáállásod ne legyen.
4év után én is feladtam,elegem volt,sok kezelés hasztalan volt ha biztam a sikerben ha nem nem jött össze,tehát nálam egyik sem müködött.Utolsó pár probálkozást csak úgy lazán vettem,hátha.Végülis spontán lettem terhes,feladtuk.
12/15 anonim válasza:
Ezt most nem annyira értem. Ha azt írtad, hogy évek óta ezen vagytok és bármit bevállalsz, akkor hol a probléma?
13/15 A kérdező kommentje:
Ott a gond,hogy fogy a hit.
2013. máj. 27. 17:48
14/15 anonim válasza:
11es vagyok.
Hidd el hogy a hitnek semmi köze a fogantatáshoz.Gondolj csak bele,hiába hittél eddig mégsem sikerült.Nagyon sokaknak akkor sikerül ha feladják,lelkileg megszabadulnak a görcstől,a nagyon akarástól.
15/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van teljesen.Sokszor gondolom,hogy hasznos ez az oldal,mert erőt tudunk egymásnak adni egy egy jól elhelyezett mondattal,véleménnyel.
2013. máj. 27. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!