Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkanélküliek! Hogyan kerülit...

Munkanélküliek! Hogyan kerülitek el, hogy a család semmisnek tekintsen benneteket?

Figyelt kérdés

fél év munkaviszony után, most 3 hete nem dolgozom, és máris érzem, hogy "fleeslegesnek" látnak itthon. Nagyon sz*r érzés. Mennék dolgozni, de az előző cégemtől még mindig nem adták ki a járó fizetésemet, és a papírjaimat sem. Ha hívom őket, mindig tologatják, halasztgatják.

Nem érzem magam jól itthon, így hogy semmi dolgom sincsen...:/ unatkozom, és totálisan céltalannak látom ezt az egészet. Elveszi a kicsinyke önbizalmamat is.

Kellene valami munka, bármi, hogy legalább telljenek a napok, és kifizessenek a volt cégemnél, s elhelyezkedhessek ismét a szakmámban.

Aki van még hasonló cipőben, az mivel üti el a napjait? Borzasztó érzés tényleg, ohgy egyszerűen haszontalannak érzem magam, és már lassan ott tartok, hogy a kaja is kifordul a számból, hiszen én ezért nem dolgoztam meg.

22/F

2013. máj. 27. 09:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Amit az utolsó kettő írt,azt kell azonnal tenned.ne hagyd,hogy hüének nézzenek.fenyítsd meg őket
2013. máj. 27. 10:29
 12/20 A kérdező kommentje:

be sem voltam jelentve náluk csak így néhány napra susmusoltak akkor is, de kellett a pénz, és kezdő voltam szóval nem adtam hangot annak hogy bejelentsenek, örültem hogy felvettek.

nem tudom így milyen esélyeim lennének a munkaügyin...gyakorlatilag nyoma sincs hogy ott dolgoztam csupán néhány alkalmi bejelentő lapom van, meg a kártyán rajta van ugye hogy mentem az ő kamionjukkal végig, de kinyomja a telefont az ügyintéző folyamatosan.

2013. máj. 27. 10:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom csak van valamilyen irodájuk. Be kell menni és rájuk borítani az asztalt.
2013. máj. 27. 10:46
 14/20 A kérdező kommentje:
az lesz lassan, hogy meglepem őket, hogy azonnal kérem legalább a kártyámat, meg a papírt hogy nem csináltak rajta galibát!
2013. máj. 27. 10:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Először meg kell őket fenyegetni.Ha van emaicímük akkor oda kell írni egy hasonló szöveget: "Amennyiben 3 napon belül az igazolásokat, elszámolásokat nem adja át úgy részletes bejelentést teszek a NAV Regionális Igazgatóságán egyben keresetet is fogok benyújtani a munkaügyi bírósághoz az iratok visszatartásáról."

Erre tuti reagálni fognak :)

Ha csak telefonon tudod őket elérni akkor telefonon kell ezt megtenni.

Természetesen bírósághoz hiába fordulnál az ég világon semmit nem tennének,de ettől meg szoktak ijedni.

2013. máj. 27. 10:57
 16/20 A kérdező kommentje:

nah küldem egy hasonló smst mit írtatok.

5 perc mulva hívtak, hogy holnap visszakapom a kártyám emg a fizum egy részét.

de csak azért egy részét, mert ha jön a cégnek böüntetés juni 6 ig, akkor azt le tudják vonni, ha égem büntettek meg pl gyorshajtás miatt..:/

de már bármi hihetetlen is, ez is jot tett a lelkemnek, hogy talán valami lesz

am majd 300 ezer ft al tartoznak.

2013. máj. 27. 11:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
De örülök! Végre láthatjuk az eredményét annak, hogy sikerült segíteni! :)
2013. máj. 27. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Amíg nem lesz érdemi eredménye a ,,zaklatásodnak",addig nyugodtan kereshetsz munkát,akár valami részmunkaidőset is.
2013. máj. 27. 12:40
 19/20 A kérdező kommentje:
rajta vagyok, éppen az önéletrajzomat csinosítgatom, és a netet böngészem!
2013. máj. 27. 12:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod küld el az önéletrajzod nekem és a barátnőmmel (HR-es) segítünk felturbózni. :)
2013. máj. 27. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!