Munkanélküliek! Hogyan kerülitek el, hogy a család semmisnek tekintsen benneteket?
fél év munkaviszony után, most 3 hete nem dolgozom, és máris érzem, hogy "fleeslegesnek" látnak itthon. Nagyon sz*r érzés. Mennék dolgozni, de az előző cégemtől még mindig nem adták ki a járó fizetésemet, és a papírjaimat sem. Ha hívom őket, mindig tologatják, halasztgatják.
Nem érzem magam jól itthon, így hogy semmi dolgom sincsen...:/ unatkozom, és totálisan céltalannak látom ezt az egészet. Elveszi a kicsinyke önbizalmamat is.
Kellene valami munka, bármi, hogy legalább telljenek a napok, és kifizessenek a volt cégemnél, s elhelyezkedhessek ismét a szakmámban.
Aki van még hasonló cipőben, az mivel üti el a napjait? Borzasztó érzés tényleg, ohgy egyszerűen haszontalannak érzem magam, és már lassan ott tartok, hogy a kaja is kifordul a számból, hiszen én ezért nem dolgoztam meg.
22/F
be sem voltam jelentve náluk csak így néhány napra susmusoltak akkor is, de kellett a pénz, és kezdő voltam szóval nem adtam hangot annak hogy bejelentsenek, örültem hogy felvettek.
nem tudom így milyen esélyeim lennének a munkaügyin...gyakorlatilag nyoma sincs hogy ott dolgoztam csupán néhány alkalmi bejelentő lapom van, meg a kártyán rajta van ugye hogy mentem az ő kamionjukkal végig, de kinyomja a telefont az ügyintéző folyamatosan.
Először meg kell őket fenyegetni.Ha van emaicímük akkor oda kell írni egy hasonló szöveget: "Amennyiben 3 napon belül az igazolásokat, elszámolásokat nem adja át úgy részletes bejelentést teszek a NAV Regionális Igazgatóságán egyben keresetet is fogok benyújtani a munkaügyi bírósághoz az iratok visszatartásáról."
Erre tuti reagálni fognak :)
Ha csak telefonon tudod őket elérni akkor telefonon kell ezt megtenni.
Természetesen bírósághoz hiába fordulnál az ég világon semmit nem tennének,de ettől meg szoktak ijedni.
nah küldem egy hasonló smst mit írtatok.
5 perc mulva hívtak, hogy holnap visszakapom a kártyám emg a fizum egy részét.
de csak azért egy részét, mert ha jön a cégnek böüntetés juni 6 ig, akkor azt le tudják vonni, ha égem büntettek meg pl gyorshajtás miatt..:/
de már bármi hihetetlen is, ez is jot tett a lelkemnek, hogy talán valami lesz
am majd 300 ezer ft al tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!