Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal egy éve vagyunk...

A párommal egy éve vagyunk együtt, de már a kezdetek óta olyanok vagyunk mint akik legalább húsz éve házasok. Nem csókolózunk, nem ölelkezünk. Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi 7. éve vagyunk együtt, van egy 2 éves kislányunk is. Soha nem ölel meg a párom és azt sem tudom, milyen már a csók. :(

Ha igényed lenne rá, akkor inkább keress olyat, akitől megkapod, mert a végén késő lesz és csak ülsz otthon, a kislányod alszik, bort kortyolgatsz és a gyakorin válaszolgatsz... :(

Ha nem igényled, mert egyébként minden happy... ez a te életed, te tudod, mi a "normális" neked.

2013. máj. 26. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

egy év után még az lenne a normális, ha naponta csókolóztok, hatalmas szeretkezések vannak, és fogjátok egymás kezét az utcán.

mi 5 éve vagyunk együtt, de képesek vagyunk úgy smárolni, mintha tegnap jöttünk volna össze.

én személy szerint nem érezném jól magam egy ilyen kapcsolatban, ennél több szenvedélyre van szükségem. persze akadnak olyan napok, amikor nem bújunk egymás popójába, de gyakran mondjuk, hogy szeretlek, és kedveskedünk a másiknak.

2013. máj. 26. 07:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Mi inkább olyanok vagyunk mint két barát.
2013. máj. 26. 07:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az aztán akkor kapcsolat -.-
2013. máj. 26. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Ha neked és párodnak is megfelel így akkor igen.
2013. máj. 26. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked jó, hogy a kapcsolatotok sokkal inkább baráti, mint szerelmi, akkor normális. Nekem nem lenne az.
2013. máj. 26. 11:36
 17/18 anonim válasza:
Nálunk meg pl. időszakos. Van hogy én vagyok nagyon bújós napjaimban, van hogy ő és én pont nem. Van hogy egyikünk sem, de van hogy mindkettőnk egyszerre. És az nagyon jó érzés :) 3 éve vagyunk együtt. Neked kedves kérdező ( nem tudom esedékes e még), ha érzed hogy még is csak több az az ember neked mint egy szimpla haver, vagy barát de ti így fejezitek ki a szerelmet akkor oké, teljesen normális. Viszont ha nincs sex, semmi féle lelki és néhai testi vonzódás akkor az nem kapcsolat :S
2014. jan. 2. 03:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szex sincs, vagy nem jó, vagy nagyon ritka, akkor nem normális. Csak "elvagytok", mert kényelmes.
2014. jan. 28. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!