Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elégedetten egyedül is le...

Elégedetten egyedül is le lehet élni az Életet? 21/F

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon régóta nincs barátnőm és úgy veszem észre nem is lesz. Szűz vagyok, ami az Én koromban ciki és hátrányt jelent.

Így hát, úgy döntöttem, hogy hagyom az egészet és jó lesz egyedül is, meg amúgy úgymond szeretek egyedül lenni.

2009. okt. 4. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha szeretsz egyedül lenni, akkor nem kérdés.

ha majd megunod, akkor 30 évesen is kereshetsz párt magadnak.

bár ahogy múlik az idő, sztem egyre több barátod fogja összekötni az életét egy lánnyal, és akkor nem nagyon tudtok közös programokat csinálni. majd rájössz, hogy hogy párosan szebb az élet...

valamint a szexet is érdemes lenne kipróbálnod :p

2009. okt. 4. 17:10
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Szerinted, mint minden "normális" ember nem vágyom ilyen dolgokra?

Próbálkoztam eleget ahhoz, hogy föladjam.

2009. okt. 4. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:

"Elégedetten egyedül is le lehet élni az Életet?"

igen

"Sajnos nagyon régóta nincs barátnőm"

Egy 21 éves nem elég öreg ahhoz, hogy bármivel kapcsolatban értelmesen állíthasson "sajnos nagyon régóta" kezdetű mondatokat.

"Szűz vagyok"

Látszik rajtad? Szűzhártya? Na ne.

"az Én koromban ciki"

Az a ciki, amikor valakinek 21 éves korában olyan ovis szempontjai vannak, mint az, hogy mi "ciki".

"Így hát, úgy döntöttem, hogy hagyom az egészet"

Hazudsz, még magadnak is. Mert nem "úgy döntöttél", hanem "rákényszerültél".

Az "úgy döntöttél" az az, hogy valamit választhatsz, de nem választod, mert nem kell neked. Ezzel szemben veled nem az a helyzet, hogy unod a nőket, meg nem érdekelnek, ezért úgy döntesz, hogy nem foglalkozol veled, hanem az a helyzet, hogy úgy érzed, hogy elérhetetlenek számodra, és ugyan nagyon hiányoznak neked, de nem küzdesz értük, mert esélytelennek érzed magad. A kettő között ég és föld a különbség.

"meg amúgy úgymond szeretek egyedül lenni."

Győzködöd magad. Valójában ha igaz lenne, hogy szeretsz egyedül lenni, akkor a kérdésed első háromnegyed része nem született volna meg.

Konklúzió: igen, lehet elégedetten élni egyedül. De nem neked, mert te szemlátomást nem vagy elégedett egyedül, és nem szeretsz egyedül élni.

2009. okt. 5. 00:43
 14/17 anonim ***** válasza:
00:43as, szuper jó választ adtál az ifjú padavannak.
2009. okt. 5. 09:44
 15/17 A kérdező kommentje:

00.43

Hmm. Elismerésem az elemzésért.:)

2009. okt. 5. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Bandi, valld be, Te vagy az! :p legalábbis van 1 haverom, pont ilyesmi gondokkal küzd :)
2009. okt. 6. 21:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem Andrásnak hívnak.
2009. okt. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!