Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz lehet a...

Szerintetek igaz lehet a mondás, mely szerint ha egy férfi nem nősül meg 35-36 éves koráig, akkor valami gáz van vele? (pl. nőcsábász, agglegény típus, nem akar gyereket)

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 17:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

"Olyan férfi, aki 35-36 éves korában nősül az vagy kényszerből teszi (szülők, jön a baba) vagy azért mert rájött hogy kell a mama helyett vki , aki kiszolgálja."

Milyen szerencse, hogy egyesek ismerik az összes 35-36 éves férfi indítékait.

2009. okt. 5. 01:05
 12/22 A kérdező kommentje:

kedves utolsó,

Ha egy kérdés nem tetszik vagy felháborít, akkor ne válaszolj rá, ez a fórum nem azért van, hogy bíráskodjunk egymás felett, hanem azért, hogy beszélgessünk - kötetlenül.

Illetve egy kérdés feltétele még nem jellemzi egyértelműen a kérdező gondolkodásmódját...

2009. okt. 5. 09:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Előző kommentem a 01:02-kor író kedves olvasóra is vonatkozik. Valószínűsítem ugyanarról a személyről van szó.
2009. okt. 5. 09:52
 14/22 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos van benne igazság.Kivételek mindíg voltak pl:ha a férfi nagyon gátlásos és nem mer ismerkedni mint a kedves párom vagy pl.36 évesen ér véget egy kapcsolat bár annak is van oka.Más azért ha egy férfi lép ki egy hosszú kapcsolatból és más ha egy nő.
2010. dec. 2. 11:28
 15/22 anonim ***** válasza:
46%

Helyzet függő.Minden eset más és más.Ha egy jóképű vonzó küllemű férfi 38 évesen egyedül van kissé elgondolkoztató főleg akkor ha nemis volt neki normális kapcsolata vagy ha voltak minden nő kirugta.A másik eset mikor olyan a munkaköre valakinek amibe nehezen fér bele az ismerkedés bár az internet világában megoldható lehet vagy az orvosira jár és kb.30 éves korába lesz rendes orvos és akkor kezd dolgozni.Vannak mama kedvence férfi típusok amikor anyucinak egy nő sem jó és a férfi nemtud leválni.

Nekem két agglegény típusú pasim volt.Az egyik 38 a másik 30.Azóta is egyedülállóak változatlanul.Ami közös volt bennük, hogy nem lehetett egyiknek sem megfelelni sznte a bennem lévő hibákra öszpontosítottakpl:sokáig ülök a wc-én,horkolok,nem nézek a szemébe,szétszort vagyok,másként kéne öltözködnöm,sablonos a sex amit nyújtok ,nemjól bánok a gyerekemmel,nemjól etetem,nemjól öltöztetem stb.Könnyen kialakultak konfrontációk egy hetes együttjárás után de legkésőbb egy hónap után.

2010. dec. 2. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
Kétszer is volt olyan pasim.Mind a kettő kúltúrálatlan volt velem és magának való.Mind a kettő dirigálós és zsarnok volt ami nem menő mostanság.Nem véletlenül maradtak egyedül.Még most is egyedül vannak.Az egyik nagyon durva volt velem az ágyba.A másik okoskodott folyton és kioktatott .Megakart tanítani kolbászt és sajtot szeletelni,tisztálkodni és szépségápolást végezni na meg gyereket nevelni mikor nemis volt gyereke és azóta sincs.Az már eleve gyanús mikor nemakar valaki megállapodni és mindenkiben talál hibát főleg ha az illető jó küllemő és van is lehetősége ismerkedni.Ez a nő ezért nem jó az meg azért.
2010. dec. 2. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
nem igaz.
2012. máj. 7. 02:22
 18/22 anonim válasza:
47%
Ismerek ilyen férfit , akinek sokminden nem jó , sokat kritizál engem meg más nőket , mert ennek ez annak meg az a baja . Van elég sok esélye ,de egyik nő sem jó neki ezért vagy azért . Talál az ilyen férfi számára megfelelő nőt ?
2013. febr. 10. 17:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyen mindig talál magának nőt, valahogy vonzza az érzékeny, bántható, gondoskodó nőket. De valamilyen ok miatt nem akar elköteleződni. Én is sok ilyet ismerek. Amikor a kérdést kiírtam, akkor is pont ilyen volt a párom. Aztán végül kiderült, hogy már volt nős, három gyereke van és spontán hazudik :-)))))) De ez pont más tészta :-)
2013. febr. 14. 18:29
 20/22 anonim válasza:
100%
Sokszor igen, de lehet hogy nehéz személyiség, esetleg nem találta meg az igazit v. elvesztette... Én legtöbbször a karrieristáknál találkozom hasonlókkal.
2013. aug. 29. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!