Szerintetek igaz lehet a mondás, mely szerint ha egy férfi nem nősül meg 35-36 éves koráig, akkor valami gáz van vele? (pl. nőcsábász, agglegény típus, nem akar gyereket)
"Olyan férfi, aki 35-36 éves korában nősül az vagy kényszerből teszi (szülők, jön a baba) vagy azért mert rájött hogy kell a mama helyett vki , aki kiszolgálja."
Milyen szerencse, hogy egyesek ismerik az összes 35-36 éves férfi indítékait.
kedves utolsó,
Ha egy kérdés nem tetszik vagy felháborít, akkor ne válaszolj rá, ez a fórum nem azért van, hogy bíráskodjunk egymás felett, hanem azért, hogy beszélgessünk - kötetlenül.
Illetve egy kérdés feltétele még nem jellemzi egyértelműen a kérdező gondolkodásmódját...
Helyzet függő.Minden eset más és más.Ha egy jóképű vonzó küllemű férfi 38 évesen egyedül van kissé elgondolkoztató főleg akkor ha nemis volt neki normális kapcsolata vagy ha voltak minden nő kirugta.A másik eset mikor olyan a munkaköre valakinek amibe nehezen fér bele az ismerkedés bár az internet világában megoldható lehet vagy az orvosira jár és kb.30 éves korába lesz rendes orvos és akkor kezd dolgozni.Vannak mama kedvence férfi típusok amikor anyucinak egy nő sem jó és a férfi nemtud leválni.
Nekem két agglegény típusú pasim volt.Az egyik 38 a másik 30.Azóta is egyedülállóak változatlanul.Ami közös volt bennük, hogy nem lehetett egyiknek sem megfelelni sznte a bennem lévő hibákra öszpontosítottakpl:sokáig ülök a wc-én,horkolok,nem nézek a szemébe,szétszort vagyok,másként kéne öltözködnöm,sablonos a sex amit nyújtok ,nemjól bánok a gyerekemmel,nemjól etetem,nemjól öltöztetem stb.Könnyen kialakultak konfrontációk egy hetes együttjárás után de legkésőbb egy hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!