Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnek orokbefogadni...

Szeretnek orokbefogadni valamelyik afrikai orszagbol egy kislanyt. (arvahazbol) A ferjem is szeretne, es o lenne az elso gyerekunk. Meg tudnatok mondani h az orokbefogadas menete hogyan zajlik? Es nem piszkalnak a gyereket masok pl oviban, suliban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 20. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
EL kell keseritselek, magyarorszagrol hivatalosan meg senkinek nem sikerult orokbefogadni arvat! Van egy no, o kozel all hozza, de nala a kislany (most mar nem is olyan kicsi) szegrol vegrol rokona, de meg igy se sikerult. Ha nagyon orokbe akarsz fogadni, akkor itthon is talalsz eleg arvat. Afrikait egy darabig meg biztosan nem fogsz tudni.
2013. máj. 20. 16:13
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem próbáltok itthoni árvaházból fogadni? (mellesleg vele még magyarul is tudtok beszélni)

amúgy szinte biztos,hogy piszkálnák.

2013. máj. 20. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szinte lehetetlen, ha magyar állampolgárok vagytok és itt éltek. Nagyon szigorú ebben a tekintetben a magyar szabályozás, a magyar/itt élő gyerekek örökbeadását tartja elsődlegesnek.

Ha jól emlékszem külföldről csak akkor lehet örökbefogadni, ha itthon minden lehetőséget kimerítettetek -sikertelenül - és egyúttal kell a gyámhivatal engedélye is, hogy felvehessétek a kapcsolatot külföldi gyermekvédelmi szerekkel.

2013. máj. 20. 16:47
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
örökbe fogadni nem tudom,hogy kell,de nekem van két fekete osztájtársam és szinte minden csoportban van a mi sulinkban.Nálunk az oviba is volt,de egyáltalán nem bántottuk és soha nem érte őket semmi hátrány.Ez az ezer éves felfogás kiakasztó.Hány magyar él más országogkba.Nálunk már ez természetes,és ők is imádják magyarországot.Pont erről beszéltünk valamelyik héten,hogy még a buszon sem bántotta soha senki őket.
2013. máj. 20. 16:48
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Gratulálok kérdező, láttatok egy filmet a discovery-n ami az afrikai árvákról szól és máris örökbe fogadnátok egyet.

Jövő héten a kutyákról láttok filmet, akkor majd kutya kell.

Egy kicsit sznob dolog is.

2013. máj. 20. 16:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap óta ez már a 3. ilyen örökbefogadásos kérdés.

Igaz az első, aminél válaszoltam, azt már nem is látom.

A 2-nél egy cigány gyereket akart valaki örökbe fogadni, most pedig afrikai országból.

Mi történt most?:)Mi ez az örökbe fogadási láz?:)

2013. máj. 20. 17:19
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem csináltok egy saját gyereket?
2013. máj. 20. 17:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is egy kicsit sznob dolog. Gondolom azért kell afrikai gyerek, mert az nem átlag, feltűnő. Lehet vele menőzni.

A fogszabályzós szemüvegeseket is csúfolják egyébként. Akkor szerinted?

Nem Magyarországról írsz( vagy csak az ékezeteket nem találod?), mert külfölfön lehet más a helyzet.

2013. máj. 20. 18:19
 19/22 Ananke válasza:
29%
Szia!Az én párom félig afrikai,szóval fehér nincs benne.Neki semmi hátránya nem volt a színéből,sőt!!!Kis gyerekként reklámba szerepelt,és a suliba se csesztették.Az meg hülyeség,hogy a magyarok nem szeretik őket.Hát páromról alig lehetett levakarni a fehér csajokat.Mi most várjuk az első babánkat,és nekem nem jutott eszembe,hogy bármi próblémája lehetne. Max úgy kell nevelni,hogy megtudja védeni magát,de ne feltétlenül verekedéssel.Nem tudom lehet e örökbe fogadni,de drukkolok nektek!!!
2013. máj. 20. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

Fehér meg ázsiai gyereked már van?

F@sznak csinálja itt a divatot ez az Angelina...

2013. máj. 20. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!