Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan döntenétek ilyen...

Hogyan döntenétek ilyen helyzetben? Melyik opciót választanátok?

Figyelt kérdés

Jelenleg munkanélkül vagyok,de van kilátásban 2 munka külföldön.Egyik a határ közelében ahol napi ingázással haza járhatnék napi 1.5 óra utazással.De viszont nem lenne hol laknom,vagy anyámnál egy kis lyuk szobában,vagy pedig albérletben ami alsó hangon 45 ezer ft plusz reszi és még rájön az utazsi költség ami szintén ennyi lenne.Kb 1000 eurot keresnék amiből,utazásra,albérletre elmenne kb 400 euro.Anyámnál nem szívesen laknék.

A másik munka jóval távolabb van ahonnan nem tudnék naponta hazajárni,fent lenne a hegyekben egy kis településen ahol semmi élet nincsen.Munkán kívűl mást nem nagyon lehetne csinálni,még ismerkedni sem nagyon.Viszont a kaját és a szállást ott állják,de viszont cserébe nulla élet nincs ott.Még a fízetés is kicsivel több lenne,magyarul ott mindent félre tudnék tenni.Ti melyik opciót választanátok?Eléggé társas ember vagyok,és elég kecsegtető hogy lényegében mindent félre tudnék tenni de viszont elég társas ember vagyok,így attól félek hogy befordulnék ott egyedül.Lennének ott magyar munkatársak,de nem tudom mennyire szoknék hozzá és mennyire viselnémazt ott városi emberként.Persze cserében csodaszép táj,de ezen kívül semmi.Jó fízetés,szép tájak,nulla gond,se csekk miatt aggódás, se semmi.

2013. máj. 18. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a másodikat és megpróbálnék minél többet félretenni.
2013. máj. 18. 16:54
 12/14 A kérdező kommentje:

ma 16:43

Lesz@rom mennyit keresel elhiszed?:D

Nagyon szánalmas hogy azért jöttél ide hogy ezt közöld,nem mellesleg ne nézzél hülyének az 5000 euroval,egy főpincér és egy főszakács nem keres annyit aki osztrák vagy német,nem majd egy magyar nyilván:))Azt mondom valami orvos lenne akkor elhinném,de mivel vendéglátós vagyok tisztába vagyok a bérekkel úgy hogy nem kell itt a kábítás..és vergődés.Jó pár ismerős dolgozik kint,van aki konyha főnök egy 5 csillagos hotelba ott keres 2500 eurot.Osztrákként!Szóval nem kell itt a vetítés:))Amúgy nekem 1100 euro tökéletes,plána az itthoni bérekhez képest.

Amúgy köszönöm a választ mindenkinek,még át gondolom a dolgot,de látom többen szavaztok arra hogy a verzió.El kell ezen még gondolkodnom.

2013. máj. 18. 16:57
 13/14 A kérdező kommentje:
*arra hogy a 2. verzió
2013. máj. 18. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is a második verzióra szavazok. Ingázni baromi fárasztó, ugyanúgy nem igazán lenne életed. A másodikat csinálod mondjuk fél évig, egy évig, aztán hazajössz pár millával és annyival is beljebb vagy.
2013. máj. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!