Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen teszem? Fontos!

Helyesen teszem? Fontos!

Figyelt kérdés
8 hónapja lakom a férjeméknél, van egy 13 honapos kislányunk. Az anja folyamatosan kikészirt, ordibál velem, volt, hogy direkt odacsukta a kislányom kezét az ajtóhoz, csak mert kinyititta. A konyhába már be sem enged, van, hogy bezár minket. A férjem nem hajlandó semmit csinálni, még csak nem sem véd az aljas rágalmaival szemben. Vettünk egy házat, de nem tudunk még oda költözni, fel kell ujitani mert még lakhatatlan. (viz, villan, gáz még nincs). Viszont ö nem tesz ennek érdekében semmit, hogy haladjon a dolog, nem hiv kömüvest. Mikor meg én próbálok intézkedni, akkor meg lefújja, hogy nem jo, nem ugy kell, ilyenek. Tegnap mondtam neki, hogy én már nem birom, teljesen ki vagyok idegileg. Mondtam, ha nem csinál végre valamit elköltözünk. Erre az volt a válasz, hogy nem tud mit csinálni.. Ma az anyjáék annyira bömböltették a tv-t, hogy nem tudott aludni a kislányom, csak sirt. Megkértem, hogy legyen szives lejjebb venni, erre elhordtak minden félének. Hazahivtam a férjem bögve, hogy elegem van, ö hazajött, benézett, azt mondta nem tud mit csinálni, nem igaz hoogy nem birok ki még 1-2 honapot mig kész lesz a ház. Erre én megmondtam neki hogy elköltözök, de ö elment. Közben orditott velem az anyja. (mindig azt mondja hogy betolakodo vagyok a családba meg ilyenek). Kerestem egy panziot, este elmegyünk a lányommal. Szerintetek helyesen teszem? vagy meddig türjem még? Irjatok légyszi!!
2009. okt. 2. 15:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én sem szeretnék visszajönni, anyos semmilyem kompromisszumra nem hajlando. Utálja az unokáját is. És a faluban meg azt az undoritó pletykát terjeszti, hogy ö szereti de én nem adom oda neki..

NAgyon sajnalnám a házasságunkat, de a gyerekem fontosabb. Most is azért szántam el magam, mert az ő biztonsága, nyugodt élete van veszélyben.

2009. okt. 2. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval.Én bizony elhúznám a csíkot.Nem beszélvearról hogy ha a házatok máig sincs kész soha nem is lesz.Mi csórók vagyunk,eladósodtunk mind a z állat,de 6hónap alatt beköltöztünk.
2009. okt. 2. 16:30
 13/20 A kérdező kommentje:
A szüleimhez nem tudok menni, amikor eljöttem a helyemre az öcsémék költöztek. A nagymamám tudna egy szoba konyhát felajánlani, csak jo messze van.
2009. okt. 2. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj menj a nagyidhoz akkor. Jobb mint pénzt kiadni egy panzióban. jobb a családnál.
2009. okt. 2. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

most olvasom mit értesz azalatt hogy dnem adod oda neki??

szerintem minnél elöbb menj el.mondd meg a férjednek hogy ha nem is téged néz de a gyermekét néznie kellene.ne haragudj de nem épp a minta szülő példája.

2009. okt. 2. 16:49
 16/20 A kérdező kommentje:
Ö azt terjeszti a faluban (anyos), hogy én nem akarom odaadni neki a lányom, hogy vigyázzon rá, játszon vele. Pedig egyébként rá se néz, hozzá se szol, inkább keresztbetesz neki.
2009. okt. 2. 16:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Gonosz boszorkány ez! Menekülj onnét! Ha a férjed szeret akkor utánatok megy. Ha nem szeret igazán akkor nem megy. Ez egy jó próba. A gyerek nyugalma és normális lelki fejlődése fontosabb mindennél. Jól teszed ha mész!
2009. okt. 2. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben egyből a nagymamához mennék.Nem költenék feleslegesen panzióra,azt a pénzt a babára is el lehet költeni.Ha a férjed szeret benneteket,ha fontosak vagytok neki a világ végére is utánatok megy.Ha meg nem,akkor sajnos nincs mit tenni,el kell válni.Az sajna már magáért beszél,hogy nem áll ki melletted a családjával szemben,hogy hagyja,hogy így viselkedjenek veletek.
2009. okt. 2. 17:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyből a mamihoz onnan csakis a saját lakba!!!! anyós=boszorkány
2009. okt. 2. 17:40
 20/20 anonim válasza:

Hogy bírtad eddig?!

Nagyon fontos a szerelem és hogy (JÓ!)kapcsolatban élj, a gyereknek legyen apja is, de mindennél fontosabb a gyereked! A gyereknek nem tesz jót ez a légkör, az hogy te folyton ideges vagy!

Mennék a mamához egyből (kivéve persze, ha sok pénzed van). Így nem lehet élni! A férjed, ha akar bárhová utánad megy!

Eddig nem tudtad, hogy ilyen tutyimutyi? Milyen apa, milyen férj, ha ezeket szónélkül hagyja?

Jól teszed, ha elmész!

Sok anya nem nézi a gyerekét, fontosabb a férje, még ha iszik, csalja, vagy veri is. Hát az ilyen meg is érdemli! Csak az a baj, hogy a gyerekei helyett dönt és őket is kitesz mindennek, akik viszont nem tudnak választani, míg kicsik. ez a szomorú! te ne légy ilyen!!

2009. okt. 2. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!