Helyesen teszem? Fontos!
Helyesen teszed.
Ha a férjed szeret,akkor utánatok fog menni és te akkor mond meg neki vagy intézkedik az inicdenssel kapcsolatban vagy itt maradtok.
Meglásd máris intézkedni fog;)
Sok szerencsét!
Szerintem ne csak hogy menj el, hanem válj is el.
Sokkal jobb ha egy ilyen ember meg a családja nem vesz részt a gyerek nevelésében.
Sokkal jobb egyedül nevelni egy gyereket mint ilyen környezetben.
A férjed, ha majd esetleg exférj lesz, meg úgyis kell hogy fizesse a gyerektartást. Ha magától nem is akarja, a bíróság majd kötelezi. A válás után a házból ami amúgy sem készült volna el soha, is megkapod a részed, ami elég lesz egy időre ha nincs munkád.
Hát már bocsi, de ha a mi gyerekünk DIREKT a gyerek kezére csukja az ajtót, tuti hogy a férjem kettészedi az anyját. Mert hogy melletted nem áll ki.... Hát nem oké, de az anyja. De a gyereke mellett? Könyörgöm, nem aludt a gyerek, mert a mamának olyan kedve van. Na ezért is kapna nálunk anyós (mindkét irányba, tehát anyum is). Nagyon jól teszed hogy elmész onnan. Hamarabb kellett volna. Reméljük a férjed utánad megy... A visszamenés....Vagy nem mennék vissza, vagy olyan borsot törnék a mama orra alá, hogy egy életre megemlegeti (bár én eddig sem tűrtem volna). Méghogy bezár titeket. Bezárnám én a sufniba....
Csak akkor érdemes visszamenni, ha a férjed a sarkára áll. Különben megette a fene. Bár akkor a házasságod is sajna.
Miért nem a szüleidhez mész?
Egyébként meg a férjed nem fog megváltozni. Ha most nem áll melléd otthon ,akkor sem fog ha elmész. Így kész ennyi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!