Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen teszem? Fontos!

Helyesen teszem? Fontos!

Figyelt kérdés
8 hónapja lakom a férjeméknél, van egy 13 honapos kislányunk. Az anja folyamatosan kikészirt, ordibál velem, volt, hogy direkt odacsukta a kislányom kezét az ajtóhoz, csak mert kinyititta. A konyhába már be sem enged, van, hogy bezár minket. A férjem nem hajlandó semmit csinálni, még csak nem sem véd az aljas rágalmaival szemben. Vettünk egy házat, de nem tudunk még oda költözni, fel kell ujitani mert még lakhatatlan. (viz, villan, gáz még nincs). Viszont ö nem tesz ennek érdekében semmit, hogy haladjon a dolog, nem hiv kömüvest. Mikor meg én próbálok intézkedni, akkor meg lefújja, hogy nem jo, nem ugy kell, ilyenek. Tegnap mondtam neki, hogy én már nem birom, teljesen ki vagyok idegileg. Mondtam, ha nem csinál végre valamit elköltözünk. Erre az volt a válasz, hogy nem tud mit csinálni.. Ma az anyjáék annyira bömböltették a tv-t, hogy nem tudott aludni a kislányom, csak sirt. Megkértem, hogy legyen szives lejjebb venni, erre elhordtak minden félének. Hazahivtam a férjem bögve, hogy elegem van, ö hazajött, benézett, azt mondta nem tud mit csinálni, nem igaz hoogy nem birok ki még 1-2 honapot mig kész lesz a ház. Erre én megmondtam neki hogy elköltözök, de ö elment. Közben orditott velem az anyja. (mindig azt mondja hogy betolakodo vagyok a családba meg ilyenek). Kerestem egy panziot, este elmegyünk a lányommal. Szerintetek helyesen teszem? vagy meddig türjem még? Irjatok légyszi!!
2009. okt. 2. 15:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen teszed.

Ha a férjed szeret,akkor utánatok fog menni és te akkor mond meg neki vagy intézkedik az inicdenssel kapcsolatban vagy itt maradtok.

Meglásd máris intézkedni fog;)

Sok szerencsét!

2009. okt. 2. 16:01
 2/20 A kérdező kommentje:
köszi. Ugy terveztem, hogy 1 hétig leszünk panzioba, utána elmegyek a mamámhoz (150km-re lakik), ha addig nem jön utánunk vagy nem történik semmi.
2009. okt. 2. 16:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól teszed! A férjednek a saját családja legyen az első, ne az anyja. Az az idő már elmúlt. S én is úgy gondolom, hogy ha tényleg fontosak vagytok neki, akkor rögtön megteszi a szükséges lépéseket a megoldás felé.
2009. okt. 2. 16:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon helyesen teszed,nem normális az anyódos,és talán azzal hogy elmész tőlük,rájön a férjed,hogy vmi tényleg nincs rendben!! SOK SIKERT!
2009. okt. 2. 16:09
 5/20 A kérdező kommentje:
És ha 1-2 nap mulva kér hogy menjek vissza? Anyos tudom, hogy nem változik, még akkor sem ha beszélne vele a férjem, de nem fog, meret fél az anyjátol..
2009. okt. 2. 16:11
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen teszed, reméljük észbe kap.
2009. okt. 2. 16:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez az... visszamenni egy ilyen helyre. próbálj meg kompromisszumot kötni, ha valóban erre kerül a sor. Nem tudtok elkülöníteni egy szobát, vagy időbeosztással használni pl. a konyhát. Akkor talán el tudnátok kerülni az anyóssal való kellemetlen helyzeteket. Bár a férjedet sem értem, hogy a saját anyjával nem mer beszélni???? Nem fontos neki a gyereke, meg te??!!! Én azt mondom, amig lehet inkább ne menj vissza, hátha addigra a ház is elkészül annyira, h legalább egy kis vackot ki tudtok alakítani, s inkább odaköltözni.
2009. okt. 2. 16:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne csak hogy menj el, hanem válj is el.

Sokkal jobb ha egy ilyen ember meg a családja nem vesz részt a gyerek nevelésében.

Sokkal jobb egyedül nevelni egy gyereket mint ilyen környezetben.

A férjed, ha majd esetleg exférj lesz, meg úgyis kell hogy fizesse a gyerektartást. Ha magától nem is akarja, a bíróság majd kötelezi. A válás után a házból ami amúgy sem készült volna el soha, is megkapod a részed, ami elég lesz egy időre ha nincs munkád.

2009. okt. 2. 16:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát már bocsi, de ha a mi gyerekünk DIREKT a gyerek kezére csukja az ajtót, tuti hogy a férjem kettészedi az anyját. Mert hogy melletted nem áll ki.... Hát nem oké, de az anyja. De a gyereke mellett? Könyörgöm, nem aludt a gyerek, mert a mamának olyan kedve van. Na ezért is kapna nálunk anyós (mindkét irányba, tehát anyum is). Nagyon jól teszed hogy elmész onnan. Hamarabb kellett volna. Reméljük a férjed utánad megy... A visszamenés....Vagy nem mennék vissza, vagy olyan borsot törnék a mama orra alá, hogy egy életre megemlegeti (bár én eddig sem tűrtem volna). Méghogy bezár titeket. Bezárnám én a sufniba....

Csak akkor érdemes visszamenni, ha a férjed a sarkára áll. Különben megette a fene. Bár akkor a házasságod is sajna.

2009. okt. 2. 16:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem a szüleidhez mész?

Egyébként meg a férjed nem fog megváltozni. Ha most nem áll melléd otthon ,akkor sem fog ha elmész. Így kész ennyi volt...

2009. okt. 2. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!