Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem minden nap megiszi...

A feleségem minden nap megiszik 2-3 feles konyakot, meg 2-3 üveg sört. Szerintetek mit csináljak vele? Én nem iszom, csak alkalmanként.

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 13:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
29 éves, én 31. Gyerekek nincsenek, de tervezzük. De így hogyan?
2013. máj. 17. 13:25
 12/21 anonim ***** válasza:
27%
Téved aki azt mondja ok kell az alkoholizmusra. Nem kell ok. Viszont sok ember aki szorong az itallal próbálja meg kezelni a szorongását. Szerintem menjetek el pszichológushoz, aztán meglátjátok hogyan tovább.
2013. máj. 17. 13:33
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Ehhez már kéne segítség. Ha nem hajlandó elismerni, és elmenni vele elvonóra, akkor hagyd el!
2013. máj. 17. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

12-es

A szorongás nem ok ? :)

2013. máj. 17. 13:35
 15/21 anonim ***** válasza:
23%

Ez gáz, ez már alkoholizmus, még pedig masszívan. Nőtől meg még nagyobb gáz.

Nézd meg: Ha egy férfi igazán szeret egy nőt-Meg Ryan játszik benne..

2013. máj. 17. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
most olvasom: 29 éves? irány az elvonó..
2013. máj. 17. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

# 12

Aránylag jól leírtad a dolgot. Mindig lesz alkalom, hogy igyon, mindig lesz indok.

Tudom, mert én is rengeteget ittam, gimnázium alatt (!) kezdődött, és 28 évesen vetettem véget a dolognak. Mindig vtudtam valamire fogni, jaj fel kell oldódni a társaságban, jaj mindenki utál, hú így jobban megy a festés, jaj családi tragédia, stb. Aztán egyik nap nézegettem a fotókat és rádöbbentem, hogy az arcom valami rémületesen püffedt, a fotók szépen kihozták a szesz rombolását. Fáradékony lettem, szétszórt, a szorongásra csak rátett egy jó nagy lapáttal.

Azóta maximum baráti körben iszom meg egy-egy pohár jó minőségű bort. Próbálom edzésben levezetni a feszültséget.

De a düh megmaradt: lényegében legszebb éveimet tettem tönkre egy kábult, jajmindenrendbenlesz érzés miatt...

A feleségednek KELL beismernie. hogy baj van.

2013. máj. 17. 13:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, mindenképp lépek most már az ő és a házasságunk érdekében!
2013. máj. 17. 14:34
 19/21 anonim ***** válasza:
64%
14-es, próbáld értelmezni amit a 12-es írt.
2013. máj. 17. 15:50
 20/21 anonim ***** válasza:
77%
mondd meg neki ha gyereket akartok akkor abba kell hagynia az ivást... fel kell készülni egy terhességre tudatosan, nem csak amikor becsúszik utána egészségesen élni. Már egy évvel előtte el kéne kezdeni az egészséges életmódot mind a kettő szülőnek, pl. azt is, hogy nem iszik alkoholt az anya... ezzel rá tudod venni
2013. máj. 19. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!