A feleségem minden nap megiszik 2-3 feles konyakot, meg 2-3 üveg sört. Szerintetek mit csináljak vele? Én nem iszom, csak alkalmanként.
Ez gáz, ez már alkoholizmus, még pedig masszívan. Nőtől meg még nagyobb gáz.
Nézd meg: Ha egy férfi igazán szeret egy nőt-Meg Ryan játszik benne..
# 12
Aránylag jól leírtad a dolgot. Mindig lesz alkalom, hogy igyon, mindig lesz indok.
Tudom, mert én is rengeteget ittam, gimnázium alatt (!) kezdődött, és 28 évesen vetettem véget a dolognak. Mindig vtudtam valamire fogni, jaj fel kell oldódni a társaságban, jaj mindenki utál, hú így jobban megy a festés, jaj családi tragédia, stb. Aztán egyik nap nézegettem a fotókat és rádöbbentem, hogy az arcom valami rémületesen püffedt, a fotók szépen kihozták a szesz rombolását. Fáradékony lettem, szétszórt, a szorongásra csak rátett egy jó nagy lapáttal.
Azóta maximum baráti körben iszom meg egy-egy pohár jó minőségű bort. Próbálom edzésben levezetni a feszültséget.
De a düh megmaradt: lényegében legszebb éveimet tettem tönkre egy kábult, jajmindenrendbenlesz érzés miatt...
A feleségednek KELL beismernie. hogy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!