Hány % esélye van itt a gyik-en, hogy ismerős felismer.
veletek volt már ilyen? Ha igen milyen témáról írtatok? :)
2013. máj. 17. 12:06
1/9 A kérdező kommentje:
GYakran olvasok itt olyan kérdéseket, amivel olyan érzésem van, hogy ismerős a sztori, lehet hogy ismerősöm rokonom, barátom rakja ki? :D
2013. máj. 17. 12:08
2/9 anonim válasza:
Esély van rá. De szerintem a legtöbb ember azért igyekszik úgy leírni a sztoriját, hogy ne ismerjék fel.
2013. máj. 17. 12:09
3/9 anonim válasza:
én még nem kérdeztem, de a válaszaimhoz fűztek már olyan megjegyzést, amiből arra gondoltam felismert
az esély 50-50% ... vagy felismer, vagy nem :)
2013. máj. 17. 12:16
4/9 anonim válasza:
Egyszer egy barátnőmről (barát-barátnő) tettem fel kérdést, mert nagyon szélsőségesen viselkedett bizonyos helyzetekben, nem tudtam kezelni a szituációkat-próbáltam vele erről beszélni, de egyszerűen nem vette magát észre, ezért kérdtem segítséget. Valaki nekem állt, hogy ismeri a személyt, akit körülírtam, miért teszem fel a kérdést. :)
De utána többet nem reagált.
Érdekesség, hogy barátnőm utána mintha odafigyelt volna a viselkedésére...
2013. máj. 17. 12:33
5/9 anonim válasza:
"mintha el kezdett volna odafigyelni a viselkedésére"
2013. máj. 17. 12:34
6/9 anonim válasza:
én egyszer megtaláltam a nővérem kérdését és ő is az enyémet :D (nem közös a gépünk :D)
19/f
2013. máj. 17. 13:19
7/9 A kérdező kommentje:
erre mondják, hogy kicsi a világ :D
2013. máj. 17. 14:06
8/9 anonim válasza:
Egyszer feltettem egy kérdést az egészség rovatba...barátom is rendszeresen válaszolgat itt..és rákérdezett az enyém-e. Peraze letagadtam. :)
2013. máj. 17. 15:15
9/9 anonim válasza:
albérletkeresős témában válaszoltam, folytattuk privátban, és kiderült, h ismerem a kérdezőt :) meg is nézték a kiadó lakásunkat, dumáltunk egy jót :) igaz nem vették ki, de örültem, h össze tudtunk futni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!