Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült hogy a feleségem...

Kiderült hogy a feleségem szeretőt tart. Hogyan rakhatom ki a lakásból hivatalosan?

Figyelt kérdés
Annak milyen jogi következményei lehetnek ha egyszerüen szó szerint kivágom a ruháival együtt úgy ahogy van?
2013. máj. 16. 17:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%
én vagyok a 10es:) látom fáj azt igazság, még priviket is kaptam:) márpedig az a pénz közös, ha tetszik, ha nem. Senkit nem érdekel, hogy ki dolgozott meg érte, közös vagyonnak számít. Nyilván a feleséged sem a körmeit reszelgette, míg te güriztél a pénzért. ha meg igen, akkor miért hagytad? miért csak most ugatsz, amikor megcsalt? Eddig megfelelt? A 20asnak pedig teljesen igaza van. Egy nő csak úgy passióból nagyon kivételes esetben megy félre. És nem, nem arra gondoltam, hogy a félretett pénz miatt tette, de egy ember jelleméről sok mindent elárul, hogy minden oké és szép, aztán indul a kígyót-békát, ha arról van szó... Kérdező, igazad van, nem láétok bele, éppen ezért a feleségedet is szívesen meghallgatnám. De mivel csak te írtál ide, így csak a te firkálmányodból tudok ítélkezni. Ha meg nem tetszik, hogy néhányan nem osztják a véleményed, akkor nem kell itt kérdést feltenni. ja, és a privi üzeneteket pedig hanyagolhatod, ha otthon is ilyen primitív voltál, mint priviben, akkor az a csoda, hogy a feleséged hozzád ment egyáltalán, nem az, hogy megcsalt:)
2013. máj. 16. 20:52
 22/28 anonim ***** válasza:
52%

A félretett pénzed az közös, akár tetszik, akár nem! Milyen felfogás az, hogy"én dolgoztam meg érte"...? Számoltátok hogy ki mennyit keres és az szerint éltetek? Nem csodálom hogy a feleséged megcsalt, valószínű érezte, hogy nincs meg köztetek az összetartás!

Játszátok el a Rózsák Háborúját:))kíváncsi vagyok, a végén mit gondolnál, megérte-e....

2013. máj. 16. 21:07
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Válljatok feleződik a vagyon és a ház is, jól mondták az elöbb nektek van féretett pénzetek mert minden közös.

Igen keményen dolgoztál de ő is.

Amúgy az lenne a legjobb ha egy haverodnál lennél pár napid lehigadni és átgondolni a helyzetett.

2013. máj. 16. 21:45
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

Látod Kérdező, ezért célszerű manapság házassági szerződést írni a házasság előtt... vagy élettársi kapcsolatban élni, ahol a szerzésben való részesedés szerinti vagyonmegosztás az alapértelmezett.

Egyébként én lebeszélnélek a "ha egy haverodnál lennél pár napid lehigadni és átgondolni a helyzetett." féle "megoldásról", az nem neked akar jót, hanem a nők szolidárisak a nővel... te meg esetleg arra mész haza 3 nap múlva, hogy kicserélték a lakásodon a zárat...

2013. máj. 16. 22:18
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
Na tessék, megint kezdődik a "férj a hibás, ha a nő félrek*r" című monológ, ugye 20-as válaszadó? :D Nevetséges...
2013. máj. 16. 22:37
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként én lebeszélnélek a "ha egy haverodnál lennél pár napid lehigadni és átgondolni a helyzetett." féle "megoldásról", az nem neked akar jót, hanem a nők szolidárisak a nővel... te meg esetleg arra mész haza 3 nap múlva, hogy kicserélték a lakásodon a zárat..."

Ha a feleség cserélné ki a zárat, akkor a férj hfeltörheti azt, mert az az ö lakása IS, amig nincs erröl valami birósági döntés, addig EGYEK FÉL sem zárhatja ki a másikat.

2013. máj. 17. 08:16
 27/28 anonim ***** válasza:
47%

Ez igaz, kedves #26, csak sajnos ilyen szitukban a férfiak általában konfliktuskerülőbbek, rosszabb érdekérvényesítők, a nők egy ilyen szituban simán rendőrt hívnak, ha nem engedik be őket, a férfiak meg inkább visszakullognak oda, ahol addig voltak. Márpedig egy ilyen vitához nem jó kezdet, ha birtokon kívül helyezed magad...

Ezen felül meg talán etikailag elvárható lenne, hogy mindig az a fél húzzon el "higgadni", az vállalja fel a kényelmetlenséget, akinek a magatartása a helyzetet kirobbantotta.

2013. máj. 17. 08:37
 28/28 anonim ***** válasza:
37%

Ha valami nem megy, akkor MEGBESZÉLEM és MEGPRÓBÁLOM rendbe hozni a párommal!! S nem félre.krok!!!! Az ilyen nő akkor is egy hatalmas r.banc!! Nehogy már az asszonykát védjétek. Miért nem rinyált időben, ha baja van? Miért nem cseszett le ha elhanyagoltad? Miért nem állt le veszekedni ha elhanyagolod?

Mert egy tetű az ilyen. Egyszerűbb elmenni egy másik palival. Na szép az ilyen.

Forgassad ki még a saját vagyonából is az ilyet és kerüljön az utcára!

2013. máj. 17. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!